2777
2789

سلام به همه 

من تازه متوجه شدم که دو سمتم کیست دارم یکیش 8 سانت و یکیش 5 سانت نوع اندومتریوما دکتر بهم قرص ضد بارداری مارولین داد بعد از چند روز استفاده عفونت شدید گرفتم و خیلی بد بود یعنی امکانش هست که از قرص ضد بارداری عفونت بگیرم یا نه . کسی اینجوری نشده راهنماییم کنه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگی فهمیدم بعد از سزارین کیست آندومتریوز روی زخم سزارین ایجاد شده بعد از هفت سال

سلام عزیزم شما جراحی کردین 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
بله من جراحی کردم چند سال پیش و دکترم گفت مقدار زیادی از بافت اطرافشم برداشتم که تموم بشه و ان شاءال ...

سلام دوست عزیز. منم تازه متوجه شدم اندومتریوز جدار شکم دارم. ناشی از سزارین. شما عمل کردین ان شاءالله هنوز برنگشته؟ براتون مش گذاشتن؟ ب من دکتر گفت از بافت های اطراف هم برمیداارن، و در کل یه حفره در شکم ایجاد میشه .

برای شما چطوریه؟

بعدش چسبندگی اینها بودجود نیومد؟

قبل از عمل موقع پریودی درد هم داشتین؟

بچه دارم یک دختر هفت ساله دارم بعد از هفت سال دیدم یک. توده دراومده کنار ناف یک کم پایینتر زیر پوست ...

منم دارم سال ۱۴۰۲ تشخیص دادن 

زیر بخیه سزارینم هست

نرفتم هم عمل کنم

ولی این بار الان ۱۱ روزه ک خونریزی پریودم طول کشیده

نمیدونم ب این ربط داره یا نه

سلام دوست عزیز. منم تازه متوجه شدم اندومتریوز جدار شکم دارم. ناشی از سزارین. شما عمل کردین ان شاءالل ...

منم دارم

برای عمل میترسیدم

هنوزم میترسم

البرزی ئه‌م گفت عمل کن

البته این بار ۱۱ روزه ک پریودم نمیدونم برای همینه یا نه

تازگی فهمیدم بعد از سزارین کیست آندومتریوز روی زخم سزارین ایجاد شده بعد از هفت سال

خواهرانه میگم حتما رسیدگی کن. با چند تا دکتر مشورت کن. یکی اشناها ما فک کنم مشکل شما را داشت ک دکتر هی میگف نمیخاد عمل کنی یائسه بشی خوب میشه. ولی عمل کرد و فهمیدن دیر عمل کرده  خیلی دستشون بند شد.

منم ک دارم 🥺🙁

شما چیکار براش انجام دادی

تا الان درد نداشتم ولی الان خیلی وقتا بعد از رابطه شکمم سنگین میشه 

بخیه سزارینم میسوزه

انگار درداش تازه داره شروع میشه

منم ک دارم 🥺🙁شما چیکار براش انجام دادیتا الان درد نداشتم ولی الان خیلی وقتا بعد از رابطه شکمم سنگی ...

سلام عزیزم منم متاسفانه دوساله ک متوجه شدم دارم این کیست و این یکسال اخیر خیلی اذیت شدم گاهی بزرگ میشد و دردناک سفت هم شده بود رفتم سونو گفتن دوتاست یکی بزرگتر یکی کوچیکتر 

دکترم عمل کرد الان ده روزه از عملم میگذره ولی احساس درد خفیف و همون سفتی رو دارم تو یه قسمت 

نمیدونم دکتر کامل برنداشته یا جای عمله دارم دیوونه میشم 

خط سزارینمو کامل باز کرد و درن هم از کنار بخیه برام گذاشتن ک خونابه ها بیاد بیرون در کل عمل سبکیه فقط درن منو خیلی اذیت کرد 

برام دعا کنید که نمونده باشه و من اشتباه کرده باشم 

سلام عزیزم منم متاسفانه دوساله ک متوجه شدم دارم این کیست و این یکسال اخیر خیلی اذیت شدم گاهی بزرگ می ...

درن چجوریه؟

مگه از بیمارستان ک مرخص میشی درش نمیارن؟؟؟

ی کم توضیح میدی

عملت لاپاراسکوپی بود؟