2777
2789
عنوان

جلسه خواستگاری داداشم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 116 پست

خيلي عجيبه نظرت مادرتون

اين دخترخانم در اينده نه چندان دور جايگاه خوبي پيدا ميكنه

و شايد خود شما باوقت قبلي بايد برين سراغش كه ويزيت بشين و ببينيدش

من اگه بودم افتخار ميكردم عروسم انقدر با اراده اس

به مادرتون بگين همچين عروسي داشتن شانس ميخواد واقعا تااين كه يه دختري پيدا كنين كه مثل خود مادرتون فقط درگير ماديات و ظاهر همه چي باشه

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸

اصلا دکتر بودن خیلی خاص نیست خیلی زیاد هم هست 

برادر ایشون هم دندانپزشکی پس اینجوری برخورد نکنید که از خدات باشه 

به نظرم دختر باید خیلی بیشتر از لحاظ اخلاق بررسی کنید 

تا بتونید بهتر تصمیم بگیرید به هر حال خانواده دار بودن هم مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به خاطر همین تایپک زدم تا تجربه و نظر دوستانو ببینم فقط فاز اونایی که برای تیکه انداختن اومدنو ن ...

چون چیزی که شما گفتی پول خونواده ی دختره بوده

نه فرهنگش

درحالی که وقتی دختره خودش قراره دکتر بشه یعنی چند سال دیگه وضع مالی خونوادش خوب میشه 

شما باید به فرهنگ خونوادش توجه کنی نه محل زندگیش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
باور کنید نمیشه نمیشه بذاری کسی که دوسش داری دستی دستی خودشو ببره سمت بدبختی

چرا بدبختی 

یک خانم تحصیلکرده از نظر ظاهر زیبا هم شان از نظر اجتماعی با برادرشون

خانواده مهمه ولی این اوصافی که ایشون از خانواده دختر دارن بدی ندیدم.

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دایی شوهرم برا پسرش که زن گرفت همش گفت دختره پولداره تو تهران خونه بزرگ دارن الن بلن و... بابای دختر ...

شما اکثرتون منظور منو نمیفهمید فک میکنید فقط دارم درمورد پول حرف میزنم اشکال نداره یه چنتا خوبم هستن اینجا که میفهمن چی میگم

اسی اینکه مامانت راضی نیست مسئله خیلییی مهمیه من خودم اطرافم دیدم اینجوری خونواده پسر راضی نبودن ولی ...

مادر همسرم با ازدواجمون مخالف بود چند سالی صبر کردیم که مجبور شدن رضایت دادن و ازدواج کردیم ولی هرگز با خانوادش به تفاهم نرسیدیم و سالهاست ارتباط نداریم ولی با همسرم هیچ مشکلی نداریم نه ساله داریم با عشق باهم زندگی میکنیم در نهایت مادرشونم فوت کرد و تنها کسی که دنبال جدا کردن ما بود از سر راهمون برداشته شد

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خب تو این دوره تحصیلات عالی و زیبایی ی چیز عادی محسوب میشه 

مهم همون تفاهم فرهنگی و اصالت خونواده هاس که باهم اوکی باشن

به نظرم ی مدت کوتاه با خونواده دختر رفت و آمد کنید شاید مادرتون با دیدن برخورد و رفتارا راضی ب وصلت بشه و فقط به سطح مالی و محل زندگی طرف اکتفا نکنه

بعضیا سادگیشونم از رو زرنگیه'اعتماد نکن!
چون چیزی که شما گفتی پول خونواده ی دختره بوده نه فرهنگش درحالی که وقتی دختره خودش قراره دکتر بشه ی ...

همون از نظر فرهنگی هم بود دیگه نمیتونم همه چیزو اینجا بگم که ... درک کنید

اره به خاطر همین تایپک زدم تا تجربه و نظر دوستانو ببینم فقط فاز اونایی که برای تیکه انداختن اومدنو ن ...

عزیزم من نمیدونستم برادرتم دکتره ، اجازه بده تجربه خودمو بگم ، از لحاظ تحصیلات و شغل و پرستیژ و پول منو شوهرم در یک سطحیم ولی خانواده هامون خیلی باهم فرق میکنن و سطح فرهنگی خانواده همسرم خیلی پایین تره(از لحاظ اخلاقی و ... زیاد نمیتونم توضیح بدم) و من پشیمونم و برگردم عقب با همسرم ازدواج نمیکنم ، چون از دست خانوادش که عذاب کشیدم و متاسفانه چون منو شوهرم هم سطحیم اونا خیلی احساس شاخ بودن میکنن و رفتارایی دارن که حالمو به هم میزنه 

همه چی درست میشه
همون از نظر فرهنگی هم بود دیگه نمیتونم همه چیزو اینجا بگم که ... درک کنید

خب وقتی اینجا نظر میخای باید چیزایی ک تو نظر دادن مهمه رو بگی

مثلا اگر بیای بگی پایین شهر زندگی میکنن و داداشش چاقو کشه مطمئنا نظرات فرق میکنه با حالتی ک بیای بگی خوشگله و دکتره ولی پایین شهر زندگی میکنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مادر همسرم با ازدواجمون مخالف بود چند سالی صبر کردیم که مجبور شدن رضایت دادن و ازدواج کردیم ولی هرگز ...

مادر من بدجنس نیس😂😂😂 اگه یه روز وصلت سر بگیره قطعا بیشتر از من عروسش رو دوست داره فعلا به اونجا نرسیده فقط

میشه بیشتر بگی ؟😕تو چه مواردی ناراحتن

چیزای خوبی در مورد مادر و خاله و مادربزرگش نمیگن

چند مورد پدوفیلی هم تو پسرای فامیلشون بوده

بابابزرگش از یه شهر دیگه فرار کرده به اینجا و هیییییچ کسو نداره

بعد داداشم میگه مهم خود دختره‌ست 😶

خو تو پس فردا بچه‌تو چطور میخوای ببری خونه فامیلای زنت؟؟؟ خودت روت میشه رفت و آمد کنی؟؟؟ یا میتونی به زنت بگی نرو؟؟؟ نمیگه مگه کور بودی؟؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیزم من نمیدونستم برادرتم دکتره ، اجازه بده تجربه خودمو بگم ، از لحاظ تحصیلات و شغل و پرستیژ و پول ...

دقیقا حرفت چقدر درسته 

فرهنگ خانواده خیلی مهمه 

اصلا شما فکر کن یه دختر خانه دار دیپلم با یه خانواده بالا 

خیلی بهتر از یه پزشک با یه خانواده در پیت 

شما تجربه کردی میدونی 

خیلی ها نمیفهمن