2777
2789
عنوان

جلسه خواستگاری داداشم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 116 پست
تو زندگی هیچ کس دخالت نکنین حتی برادر چه قبل چه بعد ازدواج بذارین با هر کس دوست داره ازدواج کنه&nbs ...

من مخالفتی ندارم خیلی ام دوس دارم دختره رو به انتخاب داداشم احترام میزارم ولی خانواده 😕

سن بالای پدر و مادرش که عیب نیست. 

خاله هات هم که مامانت رو پر میکنن حسودی میکنن که عروس پزشک گیر مادرت نیاد

تو جامعه ی ما پزشک بودن ی ویژگی خاص و ویژه است. و سطح پایین بودن محل زندگیش رو پوشش میده.

این خانم الان دانشجوی پزشکی بعدها اگر تخصص خوند جایگاه و موقعیتش از خانواده شما بالاتر میره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا خانوادت مخالفن امیدوارم که وصلت سر نگیره چون خیلی نقش خانواده مهمه و زندگی به دختر بیچاره ...

میگه پدرمادرش خیلی پیرن

میخواد بره یه مادر داف واسه خودس گیر بیاره حتما

و یع پدر پولدار هرچند مفنگی

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
دقیقا پس فردا پسر به دختر میگه الان دیدگاهام عوض شده البته ممکنه ،نه اینکه بگم قطعا

احتمالش خیلی زیاده که اینو بگه...بعدا سرکوفت میزنه که ای کاش به حرف مامانم گوش میدادم ازدواج نمیکردم باهات

.....

خونواده خیلی مهمه، خیلیییییی مهمه 

دادا منم دست گذاشت رو دختری که خونواده و فامیل خوبی نداره....  واقعا دیدم که پدر و مادرم دارن نابود میشن، با بیچارگی پشیمونش کردیم 

اما سن والدین و محل زندگی ‌که نشد دلیل مخالفت😕😕

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اصلا اینطور نیست تو ازدواج خانواده ی طرف از خودشم مهم ترن همینجا کم تاپیکایی ندیدم که ریشه ی عمده ...

اره به خاطر همین تایپک زدم تا تجربه و نظر دوستانو ببینم فقط فاز اونایی که برای تیکه انداختن اومدنو نمیدونم 

میگن دکتره دلتونم بخاد درصورتیکه برادرمم همین شغله و دراینده از نظر شغلی دختره با داداشم در یک سطحن

من خیلی دوس دارم جز خانواده ما بشه مخالفتی ندارم ولی مامانم و ابجیاش درصورتیکه هیچ نقضی نداره دختره& ...

اولا مامانت اشتباه میکنن که اجازه میدن خواهراشون دخالت کنند ، دوما هیچ کس 100در 100 نیست که دختره دکتر باشه خوشگل باشه خوش اخلاق باشه و پسره دوسش داشته باشه خانوادش پولدار و سرشناس و با اخلاق باشن ، حتی برادر خودتم پرفکت نیست و قطعا ایراداتی داره چه خودش و چه خانوادش ، به نظر من اگه از لحاظ اخلاقی دختر و خانوادش اکی هستن مخالفت نکنین 

اینو جدا میگم که چون دختره دکتره قطعا موقعیتای خوبی داره 

همه چی درست میشه
من مخالفتی ندارم خیلی ام دوس دارم دختره رو به انتخاب داداشم احترام میزارم ولی خانواده 😕

با مادرتون حتما صحبت کنین 

اگر یک دختر از خانواده همسطح هم در نظر بگیرین بازم برادرتون همین خانم رو دوست داره و باهاش حالش خوبه و اون دختر خانم بدبخت میشه چون دل شوهرش پیشش نیست

برادرتون هم بچه نیست بهش احترام بذارین 

بذارین با دل خوش ازدواج کنه . خوشبخت بشن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دایی شوهرم برا پسرش که زن گرفت همش گفت دختره پولداره تو تهران خونه بزرگ دارن الن بلن و... بابای دختره که یک قرون نداد به دخترش و پسرش هیچ. دختره مهریشو جیرینگی کامل گرفت... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
تو زندگی هیچ کس دخالت نکنین حتی برادر چه قبل چه بعد ازدواج بذارین با هر کس دوست داره ازدواج کنه&nbs ...

باور کنید نمیشه

نمیشه بذاری کسی که دوسش داری دستی دستی خودشو ببره سمت بدبختی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

عجب شرایطی انشالله که درست بشه همه چیز

ولی اخه محله که دست دختره بیچاره نیست بهتره یک ادمی که مادرتون قبولش داره باهاش صحبت کنه ان شاءالله راضی بشن. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.