2777
2789

پدرمادرم خیلی بهم ظلم کردن از بچگیم (بخصوص پدرم)

تحقیراشون، کتک زدناشون (دردناک و زدن عمیق) آبرومو بردن جلو بعضیا و کلی کارای دیگه ای ک باهام کردن

از بچگیم هیچی نگفتم اما الان یاد گرفتم مقاومت کنم، هم جوابشونو میدم هم بی‌احترامی میکنم چون دیگه خیلی خستم، ماهیانه ۳۰۰ میدن باورتون میشه سر همونم منت میزارن؟ با اینکه اوضاع مالیشون خیلی خوبه، چندروزیه ک با حرفام دل اونارو میشکونم، یه بار گفتم کاش یتیم بودم ولی شما خانوادم نبودید و گفتم شما اگه سالم بودید اینطوری منو عذاب نمیدادید،پدر ظالمم که در برابر حرفام هیچ واکنشی نشون نمیده فقط میدونم ناراحت میشه، (با رفتارام پدرمو اذیت میکنم و این دست خودم نیس) خیلی دل اونارو میشکونم ولی اصلااااا دست خودم نیس،با اینکه میدونم بعدا عذاب وجدان میگیرم اما باز کار خودمو میکنم، حرفام خیلی بده علتشم اینه که همه کارایی ک باهام کردن عقده شدن رو دلم و دارم تلافی میکنم💔😔مطمعنم خیلی دل اونارو سوزونده....خیلی حالم بده اصلاااااااا دست خودم نیس و نمیتونم جلو خودمو بگیرم..تازه مادرم گفت امیدوارم خدا جوابتو بده و خوب چوبشو بزنه خیلی نفرینم کرد...یعنی خدا جواب اونارو نمیده فقط منو؟💔🙂

چیزی ب ذهنم نمیرسه

خیلی سخته درکت میکنمباید رها کردن یاد بگیری، هروقت رها کنی اروم میشی، زمان میبره خودتو اذیت نکن

کاش

کاش میتونستم خانوادمو رها کنم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه گذشته رو رها کنی، زمان برهمستقل شو کار کن ب درامد برس خیلی خوبه

سنم کمه نمیتونم کاری کنم فقط دارم ادامه تحصیل میدم

گذشته رو نمیتونم فراموش کنم

ی کارایی باهام کردن ک با دشمنشون نکردن💔

چیزی ب ذهنم نمیرسه

یه لحظه فکر کردم خواهرمنی .چون خواهرمنم دقیقا این رفتار رو با مادرو پدرم داره .با ما هم همین طور .سالهاست باهاش قهریم .مطمین باش آه اونا دامنتو می گیره ..وهمیشه گره تو کارت می افته .چون گفتن بعضی از حرفا واقعا بدتر از کتکی هست که اونا بهت زدن .

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
مایادگرفتیم احترام پدرومادرواجبه ولی پدرومادرهربلایی سربچه بیاره اشکال نداره.

چقد حق گفتی

و این چیز نباید واقعا عملی بشه

کاش هرکسی مقاومت کنه حتی جلو پدرمادر

چون زجر دادن طرف آسون نیس

چیزی ب ذهنم نمیرسه

سنم کمه نمیتونم کاری کنم فقط دارم ادامه تحصیل میدمگذشته رو نمیتونم فراموش کنمی کارایی باهام کردن ک ب ...

چند سالته؟
تنها راهت همون استقلال با ادامه ی تحصیل هست. 

و روزی که پولی دستت اومد بری مشاوره و سعی کنی زخم های کودکی رو مرهم بگذاری.
عذاب وجدان نگیر از واکنش هات. مثل این می مونه من پامو بگذارم روی پای کسی فشار بدم بعد بگم داد نزن!! شما داری واکنش می دی. ولی به خاطر خودت هم شده زیاد به پر و پای پدر و مادر نپیج. با دوستات وقت بگذرون. کتابخونه برو. تنش رو برای خودت کم کن! خشمت رو با نوشتن خالی کن به جای اینکه سرشون داد بزنی و بد بو بیراه بگی. 
نگران نفرین های مادرت هم نباش. خداوند عادله. یه کودک بی پناه رو اذیت کردند. مطمین باش عدل الهی اگر درکار باشه شما این وسط ظالم ماجرا نیستی. 

ببین رفتار تو نتیجه رفتار خودشونه. تو حالت خوب بشه رفتارت با خانوادت بهتر میشه مهربون  میشی حتی با اونا . ولی وقتی کلی آسیب دیدی پس بیش از حد خودتو سرزنش نکن 

و اما یه واقعیتی که هست اینه که در بعضی مواقع تا واکنش تند و جواب مثل خودشون ندی متوجه اشتباهاتشون نمیشن و بازم به خورد کردنت ادامه میدن پس متاسفانه گاهی لازمه. 

همین که یاد گرفتی مقاومت کنی و واکنش تشون بدی خداروشکر کن چون این رفتارا تهش نابودی تو بوده و جلوشو گرفتی