الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فک کنم بخش زیادیش ژنتیک باشه عزیزم من کاری نکردم ولی خداروشکر ترک نخورد بچمم ۳ کیلو و هفتاد بود نمیدونم ربطی به وزن بچه داره یا نه
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بچم ۳ونیم بود وزنش فقط رعایت کردم شیرینی نخوردم.. چربم نکردم شکممو اصلااا شکمم تخت بود رسینگ ناف تاروز اخر زایمانم بود هفته اخر چنتا ترک پایین شکمم و رونای پام خورد الان دوماهه زایمان کردم قرمزه هنو
ولی کمرنگ شه معلوم نیس
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.