2777
2789
عنوان

جلسه خواستگاری داداشم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 116 پست
نه خواهر  اگر برادر آدم یک فرد لایق و عقل رس باشه حتما انتخاب خوبی خواهد داشت پس بازم دخالت مع ...

بعصی وقتا بحث دنیا دیدگی و تجربه‌ست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
والاه هنوز پدر و مادر پیر داره و سطح پایین و منطقه پایین. پزشکی قبول شده. باید بهش افتخار کرد. اونه ...

الان من بیام یه چی بگم اسمش میشه پز دادن و دوباره یسری خاله خان باجی میان و میگن دکتره شماچی؟

بابا داداشم دندونپزشکه حتی پدر و مادرمم تخصص دارن 

مسئله این نیست 

ترسیدم اینارم بنویسم یسری بیان بگن داره فخرفروشی میکنه و شروع کنن به لودگی 

حالا ننوشتم اینه مینوشتم چی میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من بیام یه چی بگم اسمش میشه پز دادن و دوباره یسری خاله خان باجی میان و میگن دکتره شماچی؟ بابا ...

خب اینکه پدر  مادر دکتر باشن بچه دندون بخونه خاص نیست

اینکه منطقه پایین باشی و سطح پایین و پزشک بشی  یعنی تلاش کنی و ........... اون خاصه

فقط یه چیزی رو به مامانت بگو

تصور کن شما که دختر اون خانواده ای بری دانشگاه و یه پسر خیلی خوب و ظاهرا در سطح خودت عاشقت بشه و اون پسر از یه خانواده سرشناس در تهران باشن و خانواده پسر بگن ما از شهرستان دختر نمیگیریم چون  سطح فرهنگ اونها با ما فرق داره...

یه سد بین تهران و بقیه شهرها مخصوصا شهرستانای کوچیک کشیدن

در صورتی خیلی ها از شهرای دیگه هزار برابر یه دختر تهرانی شعور و ادب و فرهنگ‌میتونن داشته باشن

والاه هنوز پدر و مادر پیر داره و سطح پایین و منطقه پایین. پزشکی قبول شده. باید بهش افتخار کرد. اونه ...

دقیقا 

این دختر قابل اعتماد و اتکاس واسه هر مردی 

برادر استارتر انتخابش عالی بوده و از روی عقل و آگاهی

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب اینکه پدر  مادر دکتر باشن بچه دندون بخونه خاص نیست اینکه منطقه پایین باشی و سطح پایین و پزش ...

کلا اینجا دکتر بودنش اخرین چیزیه که به چشم میاد متاسفانه چون به خاطر اینکه یه روز دکتر میشه داداشم نرفته سمتش شاید خیلی پرستیژ به چشم بیاد برای یکسریا  

من کل بحثم تفاوت فرهنگی و ... بود ولی همه فوکوس کردن که وووی دکتره خب داداشمم هست 

دقیقا  این دختر قابل اعتماد و اتکاس واسه هر مردی  برادر استارتر انتخابش عالی بوده و از ر ...

اره من دوسش دارم و بهش افتخار میکنم واینارو حتما به مامانمم میگم 

درکل مرسی از اونهایی که با ادب و نزاکت نظر دادن 

واوناییی هم که برای خودنمایی و لودگی پست زدن رو تایپکم براشون شفا میطلبم 😊

کلا اینجا دکتر بودنش اخرین چیزیه که به چشم میاد متاسفانه چون به خاطر اینکه یه روز دکتر میشه داداشم ن ...

نه بحث دکتر بودن نیست.

بحث تلاش کردنه

و بحث سطح بالا و پایینه

اصلا یه گیری افتادیم این سطح بالا و پایین

به خدا ما هم دلمون میخواست سه راه یاسر باشیم.

نشده

خب گناه که نکردیم

قرار نیست که همه منطقه بالا باشن.