2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون برایه مادرش گوشی بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 47 پست
زندگیت مهمتره اینحرفاس، داره بخره براش مهم نیس، حالا شاید اونموقع که خریده واسه تو از نظر خودش خیلی ...

نمیدونم 

نه عزیزم بخاطر این دروغ گفت که خودشم متوجه شد ک فرق گذاشته بین من و مادرش . حالا فرقم بذاره خودش میدونه ولی از اول نباید ب من کیگفت چون شاید من اصلا نمیخاستم موبایل دست دوم دست بگیرم و خودم میخریدم چیزی ک میخامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مرد چرا از عقلت استفاده نمی کنی اصلا نمی خریدی. بهش بگو خوشم نیومد برو گوشی رو پس بده. اصلا &nbs ...

میفروشمش میخام یه نو بگم مامانم بخره برام .

من پول داشتم میخاستم گوشی بخرم خودم اینو عوض کنم گفت ن نکن خوب نیست فلان همون هفته رفت برا خودش خرید بعدم گفت من موقتی خریدم میفروشمش 

خیلی عوضیه واقعا الان ک فکر میکنم:/ 

دوتا گوشی مثل هم بودن . بعدم دروغ میگه ک مامانم خودش پولشو داده .. اصلا مامانشم داستان داره بخدا زیر ...

اگر مامانش مشکل داره زیاد ب شوهرت گیر نده. یجوری مدیریت کن که حس و حالت به زندگیت خراب نشه. گوشیو اگر حس بدی داری بگو عوض کنه. در موردشم با شوهرت چیزی نگو. مردا تو این کشمکش بین زنها نقش خوبی نمیتونن ایفا کنن. خودت مدیریت کن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اینا که میگن ناراحتی نداره خودشون جای استارتر باشند الان سکته رو زدن چرا همیشه تو تاپیک مردم شعار م ...

وایی دقیقا😐 هی میگن بخاطر ماله دنیاس بخاطر فلانه

خب چه ربطی داره

تازه من فقط لفظی بهش گفتم ناراحتم 

وایی دقیقا😐 هی میگن بخاطر ماله دنیاس بخاطر فلانه خب چه ربطی داره تازه من فقط لفظی بهش گفتم ناراحت ...

من بودم بد برخورد میکردم تازه گوشی سفید بیشتر پیدا میشه تا صورتی که همه پسند نیست بی خیال عوضش کن دیگه پیگیر شم نباش

گوشی که برای مادرش خریده ناراحتم نمیکنه و اصلا بحثی دربارش نمیکنم

اما گوشی دست دوم رو استفاده نمیکنم 

اگه یه زن ارزش خودشو پایین بیاره پیش شوهرش و بهش بفهمونه لایق وسیله نو نیست اون مرد بازم کارشو تکرار میکنه

مجبورش کن برات نو بخره

{ خانم هستم }

گوشی بده بهش بگو لازم ندارم با گوشی قدیمی خودت سر کن 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چه مادر پرویی تازه خانم صورتی هم سفارش داده ب جای اینکه بگه نه پسرم نمیخوام.

یکبار من دستم درد گرفته بود چند ماه.گفت برات از دکتر خیلی خوب وقت گرفتم برای ۶ ماه بعد وقت داده.خیلی درد میکشیدم ولی .صبر کرد تا نوبتم بشه.بعد مادرش دستش درد گرفت طولی نکشید ک اینقدر از این ور اونور اشنا پیدا کرد ک توی همون روز تونست از همون دکتر وقت بگیره.ب منم نگفت ولی بعدش من خبردار شدم

خیلی دلم ازش گرفت خیلییییییی.

گفتم تو فرق گذاشتی.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
نمیشد قدیمیه رو فروخت 

اینم بده بهش بگو نمی‌خوام

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...