2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون برایه مادرش گوشی بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 47 پست
چه مادر پرویی تازه خانم صورتی هم سفارش داده ب جای اینکه بگه نه پسرم نمیخوام. یکبار من دستم درد گرفت ...

دقیقا دل ادم میشکنه. من مطمنم این به مامانش گفته می خاد برا من گوشی بخره اونم گفته منم میخام انقدر با من چشم و همچشمی داره و بدجنسه که نمیدونی...من مژه میخواستم بذارم اول هی جلو شوهرم میگفت نکار خوب نیست بعدش تا کاشتم رفت کاشت...هرررکاااری ک میکنم میکنه خجالت نمیکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دل ادم میشکنه. من مطمنم این به مامانش گفته می خاد برا من گوشی بخره اونم گفته منم میخام انقدر ب ...

من فاز اینایی ک گفتن برای مادرش بگیره اصلا ناراحت نمیشم رو درک نمیکنم.همشون الکی میگن.

مگه مادرش پول نداره؟پسرشون باید با شما مشورت میکرد بالاخره شما شریک زندگی همید باید بهتون اطلاع میداد بعد اگه شما موافق بودید میخرید.

اصلا من میگم مادرش بی پول ولی مگه فقط این بچه رو داره ک فقط این پسرش باید گوشی بخره براش.

ب جای اینکه بگه نه پسرم چرا خریدی و این حرفها تازه خانم عورد گوشی رنگ صورتی داده.

یکبار ماه رمضان بود من هوس حلیم کرده بودم ب شوهرم گفتم شوهرمم یک هفته صبر کرد بعو ک رفتیم خونه مادرش اومد بهم گفت من میرم برات حلیم بخرم هوس حلیم کردی.

گفتم ببین اگه میخوای بری برای خانوادت حلیم بخری برو حرفی نیست.ولی خواهشن منتش رو سر من نزار چون من ۱ هفته پیش هوس کرده بودم و نخریدی بعد صبر کردی تا اومدیم اینجا یادت افتاد؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤