2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون برایه مادرش گوشی بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ناراحت میشم

خب چیکار میکنی ؟ اگه بهت بگه چون تو سفید میخاستی دست دو بود ک بخرم برات ولی مامانم صورتی میخاست برا همین مجبور شدم براش نو سفارش بدم

ازش خیلی بدم میاد// 

ولی قیمت گوشی مادرش چقدره. شاید نو ولی مدل پایین تر. ولی شما مدل بالاتر تحقیق کرده جیز بهتری خریده. ...

مردا 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خب چیکار میکنی ؟ اگه بهت بگه چون تو سفید میخاستی دست دو بود ک بخرم برات ولی مامانم صورتی میخاست برا ...

خب برا تو هم تو سفارش میداد 

ولی هیچی، چیکار میتونستم بکنم؟ 

قرار نیست همه چی رو تلافی کنیم

زندگی که میدون جنگ نیس

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
از اینکه برای مادرش خریده اصلااا ناراحت نمیشم و کلا میگم برای مادرت کم‌نزار چون دعای مادرت برکت تو ز ...

دقیقا😐 اونوقت برگشته میگه اگه برا مامانم دست دو میخریدم هیچی نمیگفت تو ناراحت شدی 

از همون اولم هی میگفت من دارم گوشی نو میخرم برات چند بار گفت بعدم پرو‌ پرو ناراحت شده که من واست هدیه گرفتم تو خوشحال نشدی 

خب برا تو هم تو سفارش میداد  ولی هیچی، چیکار میتونستم بکنم؟  قرار نیست همه چی رو تلافی ک ...

ن اینکه بخام تلافی کنم 

دوسدارم بهش بگم هدیه اش ارزشی نداره برام بخاطر دروغش ولی طلب کار میشع

خب چیکار میکنی ؟ اگه بهت بگه چون تو سفید میخاستی دست دو بود ک بخرم برات ولی مامانم صورتی میخاست برا ...

آخه مرد چرا از عقلت استفاده نمی کنی اصلا نمی خریدی. بهش بگو خوشم نیومد برو گوشی رو پس بده. اصلا  نگو چرا بگو فقط از گوشیه خوشم نمیاد. چونکه مسلما هر موقع با گوشیه کار میکنی حس بدی میگیری و حس ات ب شوهرتم بد میشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

چرا خودت نخریدی من گوشی که بخوام پولشو میگیرم خودم سفارش میدم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

زندگیت مهمتره اینحرفاس، داره بخره براش مهم نیس، حالا شاید اونموقع که خریده واسه تو از نظر خودش خیلی گوشی اوکیی بوده گفته مثلا نوعه( گفته این که در حد نوعه بیخود ناراحتش نکنم که دست دومه) شاید، البته اگه کلا آدم دروغگویی نیس تو زندگی

ولی قیمت گوشی مادرش چقدره. شاید نو ولی مدل پایین تر. ولی شما مدل بالاتر تحقیق کرده جیز بهتری خریده. ...

دوتا گوشی مثل هم بودن . بعدم دروغ میگه ک مامانم خودش پولشو داده .. اصلا مامانشم داستان داره بخدا زیر سر اونم هست 

مثلا بیین کافیه شوهرم ب من طلا هدیه بده خودشو میکشه تا ازم بگیره حتی از گردنم باز میکنه در این حد حسوده