2777
2789

امروز بیرون بودم دختر عموم رو دیدم که تقریبا هم سن مامانم هست بعد احوال پرسی کردیم آخرش گفتم فعلا بعد گفت واستا برسونمت تو راه درباره داداشش حرف میزد که زنش مرده و با پسرش زندگی می‌کنه بعد داشت می‌گفت براش دنبال یه دختر میگردم 😐دختر مجرد😑😑برا مردی که قبلاً زن و بچه داشته  دنبال دختر مجرد و پاک میگرده😐💔بعد من هیچی نگفتم بعد یهو گفت پسرشو میارم پیش خودم فکر کنم داشت می‌گفت یعنی دختر که پیدا کردم پسرش و میارم پیش خودم حالا ذهنم مشغول شده هم اینکه ناراحتم میگم نکنه این داشت به من می‌گفت😐😐😐😐😐💔من یه دختر 18ساله

منم که یه اسفندی هستم حس شیشم قویی دارم 

تو رو خدا یکی بیاد بگه با من نبوده من اشتباه برداشت کردم💔😑

بقران اگه با من بوده باشه پارشون میکنم 😐😐😐

حالم خیلی بد شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده فدا سرت اعتنا نکن... اون باید یه خانم برا برادرش پیدا کنه با شرایط مشابه. دختر مجرد که تا حالا ازدواج نکرده زندگیش خراب میشه با مردی ازدواج کنه که بچه هم داره. حالا اگر بچه نداشت شاید میشد ماست مالی کرد اما نه دیگه الان که بچه داره

خب منظور حرفش چی بود آخه چرا به من بگه😐

عزیز تو هنوز سنی نداری، از من به تو نصیحت تا جای ممکن اصلا درگیر این نشونه که این چرا این رو گفت و منظورش چی بود و فلان. روی هدفای زندگیت تمرکز کن، به هیچ بگیر وقتی تاثیری روی زندگیت نمی‌تونه بذاره

غلط کرده فدا سرت اعتنا نکن... اون باید یه خانم برا برادرش پیدا کنه با شرایط مشابه. دختر مجرد که تا ح ...

من برادرزاده این خانم رو دوست دارم برادرزادشم دوسال از من بزرگتره و خودشم پسره منو دوست داره برا ازدواج میخاد 

یعنی اگه پسره بفهمه با عمش چیکار می‌کنه😐

ولی من حس کذدم دقیقا با شما بوده

یا خدا منم از همین میترسم که نکنه اشغال پاشه بره خونه پدرش این قضیه رو مطرح کنه بخدا سکته میکنم 😑

میترسم این فکری که تو سرش هست به کسی بگه بقیه چی بگن چه فکری کنن

عزیز تو هنوز سنی نداری، از من به تو نصیحت تا جای ممکن اصلا درگیر این نشونه که این چرا این رو گفت و م ...

منم هیچی نگفتم در جواب حرفش از این میترسم خاک تو سرش پا نشه به کسی درباره من حرفی بگه برا برادرش بعد بقیه چی فکر کنن کاش باهاش نمیومدم کثافتو الان استرس گرفتم 🥲

باباش همسایمون هست خودشم دوتا کوچه اونور تر خونشه برادرزادشم دقیقا حیاطشون روبروی خونه ما هست

حتی اگر مطرح کنن جواب رد بدین و اتفاقا اصلا قبول نکنین. این هدفدار چنین چیزی رو به سما گفته. یه قصد و نیتی داره بهر حال به نظرم دوری کن ازش