2777
2789

نگید تلاش نمیکنن نمیخوان 

گاهی مرگ باعث میشه

مثلا من با تمام وجود خواستم اما فوت کرده یه هفته 

خب چرا نبایدبرسیم

مثلا شیرین و فرهاد  

یا لیلی و مجنون

یا خود شهریار شاعر

چرا میگن وقتی نرسی موندگاره 

یعنی اک برسی عادی میشع 

پس اینایی ک میرسن یا عشق اولشون نیس یا بار اول  عاشقی مهم نیس

عشق واقعیشان ننیس 

یا یکی حسش کمتره 

با دوستداشتن  عشق نیس من عشقیی حسی  ک تو ش تپش خجالت ترس رو میگم همه کسایی ک رسیدن همه بعدیها بودن 

چرا من نرسیدم یعنی واقعاا اونم عاشقم بود خدا این قانونو رو حس منم پیاده کرد 

یا این جمله گویا همه چیزه

رسم عشق است که عشاق جدایند زهم

یا اگر تافته ای هست جدا بافته اند

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از ۸ سال جدایی در حالی ک اصلا بهش فکرم نمیکنم گاهی خواب میبینم که داریم باهم ازدواج میکنیم دوسدارم اون دنیا بهم برسیم چون خیلی منو بلد بود تایپ هم بودیم اما نشد..

پسرام دنیام💖

من فقط میدونم عشق یه طرفه باعث میشه نرسی

یا مثلا طرف از تو سر تر باشه بعد هوا برش داره فکنه براش ر...

وبه توخیانت کنه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

من خودم ۵سال کسیو دوست داشتم که اون کسه دیگه ای رو دوست داشت ولی سنی ندارم فرصت هست

منظورم عشق دو طرفه واقعی 

وقتی میگس فرصت هست یعنی واقعی نبوده 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

من فقط میدونم عشق یه طرفه باعث میشه نرسییا مثلا طرف از تو سر تر باشه بعد هوا برش داره فکنه براش ر... ...

یعنی حس من یه طرفه بود

منظورم عشق دو طرفه واقعی وقتی میگس فرصت هست یعنی واقعی نبوده

احساس من کاملا واقعی بوده 

ولی وقتی اون آقا کسه دیگه رو دوست داشته منم لایق این هستم کسی عاشقانه دوستم داشته باشه زمان درست میکنه همه چیزو ۵سال مدت زمان کمی نیستش!

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر استکارم از گریه گذشته است به آن میخندم

خدا دوسشون داره ک نمیرسن بهم.ببین وصال، زوال ِ عشقه.وصال عشق و از بین میبره.

سر اون بهش نرسیدم میدونم این عشقم بهش اصلا سردی نمیاره

احساس من کاملا واقعی بوده ولی وقتی اون آقا کسه دیگه رو دوست داشته منم لایق این هستم کسی عاشقانه دوست ...

شاید یکی بیاد تو زندگیت  بفهمی عشق های قبل اون سو تفاهم بوده 

خب اونم حسه چی بگم 

اما عشق دو طرفه لذت دیگه ای داره تجربش میکتی

شاید یکی بیاد تو زندگیت بفهمی عشق های قبل اون سو تفاهم بوده خب اونم حسه چی بگم اما عشق دو طرفه لذت ...

امیدوارم،شما تجربه کردی؟

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر استکارم از گریه گذشته است به آن میخندم