2777
2789
عنوان

خانما بیاین یه دقیقه یه چیزی ذهنمو مشغول کرده هم مشغول هم نگران😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 30 پست
حتی اگر مطرح کنن جواب رد بدین و اتفاقا اصلا قبول نکنین. این هدفدار چنین چیزی رو به سما گفته. یه قصد ...

واقعا حالم ازش بهم خورد زنیکه رو پیش خودش چی فکر کرده 

نکنه بخاطر این همچین حرفی زده که بابام ۲۰سال از مامانم بزرگترها ولی بابام که مامانمو گرفت مجرد بوده و اصلا زن و بچه نداشته به مامانم نگفتم اگه بگم کلی فحشش میده 😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هدف دار گفته . ولی به روی خودت نیاز . اگه به خانواده یا مادرت مطرح کرد و شنیدی ، اون موقع نشون بده که ناراحتی و بگو مرد زن دار دختر خونه میخواد ؟ آدم باید لقمه اندازه دهنش برداره. 

چه پررویی هستن ها .. 

🤡🔪

نه عزیزم نترس، تو که کاری نکردی که بترسی؛ ولش کن، فکر نکن بهش دیگه.

اره واقعا بره گمشه نبینمش دیگه داداشش دوسال از مادر من بزرگتره کثافتو خجالت نمی‌کشه 

اره هدف دار گفته . ولی به روی خودت نیاز . اگه به خانواده یا مادرت مطرح کرد و شنیدی ، اون موقع نشون ب ...

یا خدا😱😢به روی خودم نیاوردم هیچی نگفتم رسیدم بعد خداحافظی کردم حالا چه غلطی کنم بخدا مامانم بفهمه ابروشونو می‌بره 

نه اصلا به روشون نیار . فقط اگه دوباره دیدیشون خیلی سرسنگین رفتار کن .

زنیکه اشغال خجالت نکشید همچین فکری به ذهنش خطور کرد حالا برادرزادشم منو دوست داره که دوسال ازم بزرگتره واقعا شرم اوره 😑

نه اصلا به روشون نیار . فقط اگه دوباره دیدیشون خیلی سرسنگین رفتار کن .

میگم به برادرزادشم چیزی نگم چون منو فالو داره 

مثلا یجوری بهش بفهمونم عکس به من چی گفته شاید جلوشو بگیرن پا نشه جلو دوسه تا همسایه بگه خاک تو سرش چه استرسی به من وارد کرد منم که یه آدم فکری حالا های فکر کنم 

شااااید برا برادرزاده میخواد😂😂

پس چرا اسم برادر زاده رو نگرفت برادرزادش پسر این مرده نیست که مال داداش دیگشه اگه منظورت بچه این مرده هست باید بهت بگم بچه کلاس چهارمی هست

پس چرا اسم برادر زاده رو نگرفت برادرزادش پسر این مرده نیست که مال داداش دیگشه اگه منظورت بچه این مرد ...

وای راس میگی آخه گفتی برادر زاده اش تو رو دوست داره فکر کردم پسر یاروعه

حالا اونی که میگی پسر داره زن نداره چند سالشه؟

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

میگم به برادرزادشم چیزی نگم چون منو فالو داره مثلا یجوری بهش بفهمونم عکس به من چی گفته شاید جلوشو بگ ...

نه نه نگا ، فقط خواسته مزه دهنتو بفهمه . میگم به کسی نگو چون هنوز به خونوادت نگفتن بقیه دور از جونت میگن توهمی . اونا که جای تو نبودن . برای همین نگو . 

وای راس میگی آخه گفتی برادر زاده اش تو رو دوست داره فکر کردم پسر یاروعهحالا اونی که میگی پسر داره زن ...

نه پسر یارو نیست پسر داداشش هست که داداشش منو مثل دخترش داره زنشم خیلی مهربونه و همیشه باهام خوب رفتار می‌کنه 

این کثافت گاگول ۳۶ فک کنم باشه تازه معتادم هست تریاک می‌کشه 

خاک بر سرش کنم خدا لعنتش کنه منو برا این معتاد گفته عوضی کثافتو 

حالم کلا خراب شد

نه نه نگا ، فقط خواسته مزه دهنتو بفهمه . میگم به کسی نگو چون هنوز به خونوادت نگفتن بقیه دور از جونت ...

آهان خدا کنه کثافت به کسی نگه 

چون بعد اینکه گفت برا داداشم به دختر مجرد پیدا کنم بعد چند دقیقه یهو گفت پسرشو میارم پیش خودم بزرگش کنم که چی اونا راحت باشن😑😑😑

چقد شما حساسی 😐..ی چی گفته ..چ پیگیری ..الان ک نیومده خاستگاریت ..کمی بزرگ شو

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷