2777
2789
عنوان

امشب از خونه زدم فرار خواهم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4507 بازدید | 124 پست
۲ میلیون و نیم

اونوقت با این پول کجا میخوای تشریف ببری

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آوارگی بهتره از زندگی کردن با اینا هست

واقعا؟ اوارگی میدونی یعنی چی؟

در ۲۴ ساعت اول به دخترایی که از خونه فرار کردن ، اکثرا تجاوز میشه چون اواره هستن و جایی برای پناه ندارن

اگر از الان جایی برای موندن تعیین نکنی، بهتره که همین جایی که هستی بمونی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نکن ،برگرد 

گرگا انسان نما تیکه پارت میکنن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

این همه کامنت گذاشتین همه یا گفتن پول چقدر داری یا گفتن کجا میری ،ی نفر نگفت ک نرو برو خونه زندگیت و زندگیت رو بکن بلایی سرت میاد و بعد زندگیت از هم میپاشه فکر عاقلانه بکن و تصمیم درست بگیر .

نمی‌فهممی چی میکشم

چیه خب بگو

توضیح بده از چی داری درد میکشی؟

خشونت خانگی؟ طلاق والدین؟ تجاوز و تعرض؟ ناامنی و کتک زدن؟ زندانی کردن؟ ازدواج اجباری؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

به تمام جوانبش فکر کن اصلا نمیخوام نصیحتت کنم چون مطمئنم دختری که به این سطح برسه یعنی زندگی تو اون ...

هیچی احتمال بیشترش رفتم خودمو بکشم حتی نمی‌خوام جنازه امم دستشون بیفته

از چاله میفتی سیاه چال 

نکن تجریش دارم 

همون اول یا تعرض یا تجاوز ، بیرون کسی دلسوزت نیست برگرد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...