2777
2789

یه هد رنگ تیمشون بده بزنه کمتر سر وصدا وفحش بشنوه 

درضمن کیف پسر داشتن واسه باباها همین ورزشگاه واستخر رفتنه اینو ازشون نگیر

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل ما میگفت پسرشو برده به امید اینکه ورزش تفریح سالمه بچه ببینه آور همین فوتبال رو جدی بگیره چه قد جای پیشرفت داره و... میگه اینقد فحش ناموسی دادن تماشاچی ها تو کل بازی که گفتم خاک بر سرم این چه کاری بود بچه کوچیک این همه فحش جنسی شنید تو مدرسه تهش دو تا میشنوه سه تا میشنوه... راضی نبود. 

فامیل ما میگفت پسرشو برده به امید اینکه ورزش تفریح سالمه بچه ببینه آور همین فوتبال رو جدی بگیره چه ق ...

مرسی عزیزم.منم منصرف شدم تازه منکنه از مشهد میخواستم برم.

انقد به لطف مدرسه دولتی شنیده که نگوووو

ببخشید مگر فحشِ بچه ها ربطی به نوع مدرسه داره؟ یا به ترییتشون تو خونه یا تواجتماع که چی بلد میشن. 

ناراحت شدم من هم خودم مدرسه دولتی رفتم و هم پسرم دولتی میره. 

یعنی پولداری و مدارسِ آزاد، ادب و تربیت میاره!!!!!

منظورت چیه یعنی دسته جمعی فحش میدن؟؟

اره دیگه .یادمه یه دفعه شوهرم با داداشم رفته بودن ، میگفت یه فحشایی میدادن ما از هم خجالت میکشیدیم ، چون اگه با جمعیت همراهی نکنی در فحش ، فکر میکنن طرفدار تیم حریفی . 

حالا شاید الان جو فرق کرده باشه . اما متاسفانه میدونم که شرایط سالمی وجود نداره در کل . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ببخشید مگر فحشِ بچه ها ربطی به نوع مدرسه داره؟ یا به ترییتشون تو خونه یا تواجتماع که چی بلد میشن.&nb ...

نه ماپولدار نیستیم و تو محیط متوسط رو به پایین زندگی میکنیم بچه ام حتی اندام جنسیس رو به اسم آلت تناسلی می‌شناخت اما حالا کلی فحش بلده.و بله محیط خیلی به تربیت اثر داره.منی که بچه ام رو پاستوریزه بار آوردم الان خیلی پشیمونم مدرسه دولتی با اون ارچزدخام فرستادمش.

همه غیر انتفاعی ها هم که خوب ن

ببخشید مگر فحشِ بچه ها ربطی به نوع مدرسه داره؟ یا به ترییتشون تو خونه یا تواجتماع که چی بلد میشن.&nb ...

الان فحشش متاسفانه خیلی رواج پیدا کرده مثلا من دختر دانشجو فرهنگیان دیدم که بخدا قبل دانشگاه هیچ فحش نمیداد الان دهنش آنقدر جلف شده حرف میزنه حالت تهوع میگیرم میگه بری خوابگاه عادی میشه برات  مدام میگه ببخشید ریدم وشاشیدم و... تو فیلمای سینمایی آب دوغ خیاریمونم که کم فحش نمیدن من خودم حساسم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است