2777
2789
پسر عموی منم ده سالشه رفته بود قبلا حسابی سرویس شده بود کلی باید بشینه رو صندلی. سرو صدای وحشتناک یه ...

عهههههههههههه واقعا؟؟؟اره پسر منم روی سرو صدا حساسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرسیم کردین

دربی گذشته همسرم گفت دوستای دوران مجردیم تماس گرفتن گفتن بیا بریم استادیوم پسرامونم ببریم  من گفتم خودت حتما برو بهت خوش میگذره اتفاقا اما با توجه به شناختی که از اونجا داری خصوصا بازی دربی محیط مناسبی برای بچه هست؟! نیم ساعت بعد زنگ زد به دوستش گفت نمیام

زهد ریایی،جهل مقدس...
به پدرش بگو چشم از بچه بر نداره ....تنها نفرسته بچه رو بره دستشویی .....به هر حال همه مدل آدم میان ا ...

وااااااااااااای مررررسی چقدر به نکته ی خوبی اشاره کردید ممنون گلم خدا بچه هاتون حفظ کنه

خسته ک نمیشه ولی مریض شدنش احتمالش کم نیس چون شلوغه و هیچ کسیم ماسک نمیزنه پر از ویروسه 

همه ادم بزرگن بچه له نشه وسطشون 

قطعا ب شوهرتم خوش نمیگذرع چون مدام باید مراقبش باشه

ولی اگرم نزاری بره باز ی دردسره

اگ باباش بیخیال نیس و مراقبشه بفرستش

یعنی فقط قضیه فحش رو میگین؟؟

فحش، شوخیای بد مردونه، سرو صدای بیش از حد، محیط آلوده و بهداشت صفر خصوصا تو این روزا که ویروسا و آنفولانزا خیلی زیاده 

حالا اینکه خدایی نکرده گم بشه یا دعوا بشه بین طرفدارای دو تیم که اصلا بعید نیست خصوصا چون بازی دربیِ  به کنار 

زهد ریایی،جهل مقدس...