2777
2789
پسرم کم جون و باره و طاقت صدای بلند رو نداره

من خانم نیستم استادیوم هم نرفتم چون از محیطش خوشم نمیاد . ولی وقتی شوهرتون و پسرتون علاقه دارن ضمنا پدرش داره باهاش میره بسپارشون بخدا . براش ساندویچ درست کن . بزار از الان وارد جامعه بشه و یاد بگیره . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانم نیستم استادیوم هم نرفتم چون از محیطش خوشم نمیاد . ولی وقتی شوهرتون و پسرتون علاقه دارن ضمنا ...

متاهلین؟؟خیییییلی پدرش حواسش بهش نیست.فکر کنم شوهرم از پسرم بیشتر دلش میخواد بره پسرم بهونس

متاهلین؟؟خیییییلی پدرش حواسش بهش نیست.فکر کنم شوهرم از پسرم بیشتر دلش میخواد بره پسرم بهونس

بله متاهلم یه دختر و یه پسر دارم پسرم اتفاقا همسن پسر شماست . شوهرتون قبلا هم رفته ؟ یا بار اولشه ؟ 

الان فحشش متاسفانه خیلی رواج پیدا کرده مثلا من دختر دانشجو فرهنگیان دیدم که بخدا قبل دانشگاه هیچ فحش ...

اسمش تعلیم و تربیتی باید به آموزش بی تربیتی تغییر نام بدن

خدارو شکر .یه نفرم مثبت گفت

باید خودت حساس نباشی.یروزی باید تو این جامعه باشه.سن پسرت کم نیست بذار بره.به باباش گفته بودم فحشی شنیدی خیلی عادی برخورد کن ونگاهتو از زمین بازی برندار.پسر من که خیلی بهش خوش گذشته بود😅

اسمش تعلیم و تربیتی باید به آموزش بی تربیتی تغییر نام بدن

بر میگرده به مراوده جوونا نه دانشگاه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بله متاهلم یه دختر و یه پسر دارم پسرم اتفاقا همسن پسر شماست . شوهرتون قبلا هم رفته ؟ یا بار اولشه ؟& ...

رفته مجرد بوده.الانم با تنها رفتن خودش مشکلی ندارم.ازینکه پسرم رو بخواد ببره تو اون جو نگرانم.

والا من باشم نمیذارم . چون فحشای عجیبی میشنوه اونجا که مناسب سنش نیست . 

اونجایادنگیره تومدرسه یادمیگیره دخترمن اصلا فحش نمیداد ازوقتی رفته مدرسه دائم فحش میده ومن حرص میخورم

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....