درضمن کیف پسر داشتن واسه باباها همین ورزشگاه واستخر رفتنه اینو ازشون نگیر
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فامیل ما میگفت پسرشو برده به امید اینکه ورزش تفریح سالمه بچه ببینه آور همین فوتبال رو جدی بگیره چه قد جای پیشرفت داره و... میگه اینقد فحش ناموسی دادن تماشاچی ها تو کل بازی که گفتم خاک بر سرم این چه کاری بود بچه کوچیک این همه فحش جنسی شنید تو مدرسه تهش دو تا میشنوه سه تا میشنوه... راضی نبود.
اره دیگه .یادمه یه دفعه شوهرم با داداشم رفته بودن ، میگفت یه فحشایی میدادن ما از هم خجالت میکشیدیم ، چون اگه با جمعیت همراهی نکنی در فحش ، فکر میکنن طرفدار تیم حریفی .
حالا شاید الان جو فرق کرده باشه . اما متاسفانه میدونم که شرایط سالمی وجود نداره در کل .
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
ببخشید مگر فحشِ بچه ها ربطی به نوع مدرسه داره؟ یا به ترییتشون تو خونه یا تواجتماع که چی بلد میشن.&nb ...
نه ماپولدار نیستیم و تو محیط متوسط رو به پایین زندگی میکنیم بچه ام حتی اندام جنسیس رو به اسم آلت تناسلی میشناخت اما حالا کلی فحش بلده.و بله محیط خیلی به تربیت اثر داره.منی که بچه ام رو پاستوریزه بار آوردم الان خیلی پشیمونم مدرسه دولتی با اون ارچزدخام فرستادمش.
ببخشید مگر فحشِ بچه ها ربطی به نوع مدرسه داره؟ یا به ترییتشون تو خونه یا تواجتماع که چی بلد میشن.&nb ...
الان فحشش متاسفانه خیلی رواج پیدا کرده مثلا من دختر دانشجو فرهنگیان دیدم که بخدا قبل دانشگاه هیچ فحش نمیداد الان دهنش آنقدر جلف شده حرف میزنه حالت تهوع میگیرم میگه بری خوابگاه عادی میشه برات مدام میگه ببخشید ریدم وشاشیدم و... تو فیلمای سینمایی آب دوغ خیاریمونم که کم فحش نمیدن من خودم حساسم
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است