2777
2789
عنوان

جراحی بینی کدوم دکتر؟

1027 بازدید | 9 پست

بچها کسی دکتر زرین کمر رو می‌شناسه مطب مستر بیوتی هست تو تهران سعادت اباد .(که یک سال حداقل از عملش بگذره)جان من کسی چیزی می‌دونه بگه🥺🙏جهان دیده چی می‌دونم خیلی طبیعی عمل می‌کنه من این دوجا میخوام برم مشاوره منتها شماهم بیاید نظراتونو بگید هرچی میدونید بگید خدایی

مستر بیوتی خوبه منم تصمیم دارم سال دیگ عمل کنم

مگ کدومش عمل میکنه دکتر ذهقانی عمل نمیکنه مگ؟؟؟ 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
مستر بیوتی خوبه منم تصمیم دارم سال دیگ عمل کنم مگ کدومش عمل میکنه دکتر ذهقانی عمل نمیکنه مگ؟؟؟  ...

نه بابا دهقانی که متخصص بیهوشی هست.دکتر اصلیش زرین کمر ولی نمی‌دونم چرا اصلا از دکترشون چیزی نمیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا دهقانی که متخصص بیهوشی هست.دکتر اصلیش زرین کمر ولی نمی‌دونم چرا اصلا از دکترشون چیزی نمیگه&n ...

پس چرا بیست چهاری دهقانی استوری میذاره فک کردم اون دکتر اصلیه اس😐😐😐😐نمیدونم عجیبه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
پس چرا بیست چهاری دهقانی استوری میذاره فک کردم اون دکتر اصلیه اس😐😐😐😐نمیدونم عجیبه

نه کلینیکو دهقانی تاسیس کرده عزیزم.براهمون برند مستر بیوتی مال اونه ولی متخصصش نه برو تو اینستا چندتا پستاش نوشتن اسم دکتر رو

نه کلینیکو دهقانی تاسیس کرده عزیزم.براهمون برند مستر بیوتی مال اونه ولی متخصصش نه برو تو اینستا چندت ...

مرسییی ازت عزیزم خودت اخر پیش کی میری

مرسییی ازت عزیزم خودت اخر پیش کی میری

قوربونت من فعلا وقت مشاوره گرفتم نمی‌دونم برامون گفتم بیام ببینم اینجا کسی تجربه ای اره یانه .دکتر جهان دیده۵۵_۶۰میگیره مستر بیوتی ۲۶_۲۹ میگیره

قوربونت من فعلا وقت مشاوره گرفتم نمی‌دونم برامون گفتم بیام ببینم اینجا کسی تجربه ای اره یانه .دکتر ج ...

من 50نمیتونم بدم واقعا😑💔میشه خبرشو بدی پیش هر کی ک رفتی

منم به زور اگه برم پیش جهان دیده.🥺 اره حتما میگم.مردد باشم معمولا نمیکنم کاریو😉

مرسییی ازت