2777
2789
عنوان

یا من دیوونه ام یا شوهرم سفته یا پول نداره 🥺😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 109 پست
باباش براش مغازه زده یه قدری اون بهش میده و از مهر هم می‌ره دبیرستان درس میده البته هنوز حقوق ندادن& ...

خوب مغازشون چیه؟

اولشه کم کم درست میشه 

البته اگه خساست جز خصوصیاتش 

نباشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسیسه از الان باید به روش بیاری که تو این دوره زمونه سی چهل تومن دیگه هزینه محسوب نمیشه اونم برای کس ...

یغنی به خواسته هام ادامه بدم ؟ بنظرت اوکی میشه ؟؟

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

دخترهای مجردی که این پست رو می‌بینید اگه از بی شوهری دور از جون مردین با مرد خسیس ازدواج نکنید مرد خسیس با دیدگاه حقیر و فقیرش زندگیتون رو زهر میکنه عزت نفس شما رو به باد میده ،استارتر جان مواظب باس اگه خسیسه برید مشاوره 

یعنی به این غر غرا اخما توجه نکنم؟

اصلا به روی خودت نیار 

اتفاقا تو این دوران باید طوری رفتار کنی که بدونه خرج داری 

برای ۱۰۰ تومن اینجوری می‌کنه برای خرجای دیگه میخواد چیکار کنه 

نمیگم پر توقع باش ولی جوری نباش که مجبور باشی از نیازهای اصلیت هم بگذری ،ماهانه حداقل دو تومن ازش بگیر

من پدرم فوق العاده خسیسه ولی به زورم که شده ازش میگیرم

نه گلم ،دقت کن تو رفتارش متوجه میشی ،کلا ازون ادماس که نباید خریداتو نشونش بدی ،وگرنه اگه مشکلی نداش ...

اره ، شایدم اینطوریه باید برم مشاور 

دخترهای مجردی که این پست رو می‌بینید اگه از بی شوهری دور از جون مردین با مرد خسیس ازدواج نکنید مرد خ ...

اره واقعا از خدا میخوام فقط سه جور ادم یکی هرزه یکی بچه ننه و دهن بین یکیم خسیس نصیبم نکنه واقعا نمیتونم تحمل کنم این ۳ تارو اصلا تو تاپیک مغزم داره سوت میکشه از همسایه میخواست ۴۸ تومن بده اینطور نمیکرد که شوهر احمقش اینطور میکنه 

یغنی به خواسته هام ادامه بدم ؟ بنظرت اوکی میشه ؟؟

اره از توقع های به جای خودت در حد وضع مالی خودتون بی هیچ وجه کوتاه نیا عادت میکنه حتی اگه اوایل به دعوا کشیده بشه بزار بدونه تو حقوقی داری ولی برای خانواده ات جلو اون خرید نکن

مردااین چیزارونمیفهمن فقط پول ازجیبش دراومده داره غصه میخوره پولشوبهش بده بگو خواهرم پول خوراکیا رود ...

😏هیییی دلم میخواد برم سوغاتی و بهش بدم بگم بیا چند برابر پول خوراکیات

عزیزم  شوهرت خسیسه و از همین الان  دلم ب حالت میسوزه چون خودم چند سال با مرد خسیس زندگی کردم 

شما هنوز عقدین   ، عقد تا زیر یک سقف  فرقش زمین تا اسمونه   وقتی الان میگه الکی استپ نگیر بهت  قول میدم  دو سال دیگه  سر یه  پفک اشکتو در میاره 

اگه نمیخای ب ننگی بیفتی و سر هر خریدی زجر نکشی  از همین الان بالغانه رفتار کن  . یعنی چی نمیدونی چقدر حقوق میگیره ، مگه زنش نیستی   چرا نمیفهمی  ته کارتش چقدره 

ب مرد خسیس نباید رحم کنی چون  روز ب روز بد تر میشه 

فردا ارزوی خریدن یه شو رت بدون غر شنیدن داری   ببین کی گفتم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
شما يا چشم بسته به ايشون جواب بله دادي يا زير بم شرايط مالشو ميدونستي.. در مورد اول ك مشكل از خودت ...

خواهر اگر میشد برات از اولش که چجور اومدن میگفتم ، حیف شناسایی میشم