2777
2789
عنوان

یا من دیوونه ام یا شوهرم سفته یا پول نداره 🥺😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 109 پست
خودم پول بدم مشکل ندارع فقط از اون انگار نباید بگیرم 

نه گلم ،دقت کن تو رفتارش متوجه میشی ،کلا ازون ادماس که نباید خریداتو نشونش بدی ،وگرنه اگه مشکلی نداشت تو مغازه دست به جیب نمیشد و بعدشم قیافه نمیگرفت، مطمئنم صداش یه روز درمیاد ،جلو روش  خرید نکن اصلا

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞خواهرم بنده خدا با اینکه مجرده رفته مسافرت برامون چند برابر اون خوراکی سوغاتی آورده برا خودش هیچی ...

مردااین چیزارونمیفهمن فقط پول ازجیبش دراومده داره غصه میخوره پولشوبهش بده بگو خواهرم پول خوراکیا روداد بعضی کارا باید پنهون ازچشم اینجور مردا انجام بشه

عزیزم وقتی برا خواهرت برادرت و خانوادت اونم تو عقد که هنوز شناخت کامل نیست می خوای چیزی بخری حتی خور ...

عزیزم میگه ۴۸ تومن شده !!! چه خرجیه حالا که یکی این ادا هارو بده 

به خدا تو عقد خیلی چیزا معلومه بعضا ادما چشم پوشی میکنن باید برن مشاوره و اسی خیلی خیلی مواظب باشه این دیگه چه وضعشه 

اونروز تو خیابون یه خانومه از پله بانک پاش لیز خورد افتاد یه پسر جوون میشد ۲۴ ۲۵ سالش بدو بدوووو رفت اب میده و کیک اینا خرید اورد داد گفت حتما ترسیده  فشارش افتاده.... انسانم ارزوست واقعا 

عزیزم وقتی برا خواهرت برادرت و خانوادت اونم تو عقد که هنوز شناخت کامل نیست می خوای چیزی بخری حتی خور ...

چهار پنج تا خوراکی گرفتیم کلا شد چهل و هشت تومن !!!خواهرم چند برابرش برامون سوغاتی گرون آورد با اینکه مجردها 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

شما يا چشم بسته به ايشون جواب بله دادي

يا زير بم شرايط مالشو ميدونستي..

در مورد اول ك مشكل از خودتع

در مورد دوم

خب الان نميدوني اين يعتي دستش خاليه؟؟ قسط ميده؟ چه خرجي داره ك ٤٨ و ٣٠ براش هزينه زيادي ك توي عقد بگه رعايت كن!

💕

سر ۴۰ تومن و ۳۰ تومن این حرفو زد ؟؟والا جای تو باشم خودم میرم سر کار این خفتو تحمل نمیکنم این دیگه چ ...

خب منم همینو میگم بخدا اصلا بحث این نیست که ندارم و اون حتما خرج کنه حرفم اینه دوست دارم بفهمه زنشم مسئولیت داره مرد 

مردااین چیزارونمیفهمن فقط پول ازجیبش دراومده داره غصه میخوره پولشوبهش بده بگو خواهرم پول خوراکیا رود ...

به خدا خواهر بنده خدا کوفت نیخورد بهتر از ۴۸ تومن این اقا بود من همچنان هنگم به خدا این همه ادا اطوار و پولللل خرج کردهو.... سر ۴۸ تومنه ؟؟؟

شوهرمنم زورش میاد پول تاکسی یا اسنپ بده ولی واس شکم می‌خره لباس اینام میگرده قیمت مناسب پیدامیکنی ی ...

دقیقا همینه اوضاع ما دقیقا

عزیزم میگه ۴۸ تومن شده !!! چه خرجیه حالا که یکی این ادا هارو بده  به خدا تو عقد خیلی چیزا معلو ...

منکه مجردم،ولی همیشه آدم گدا و خسیس به پستم خورده

درصورتیکه خودم اصلا اینطوری نیستم،که بگم خودم جذب میکنم این آدما رو 

عزیزم از الان که عقدی تکلیف رو‌ باید روشن کنی اول که نمیدونم شرایطمار داری یا نه سخته بخوای از همچین ادمی توقع پول و خرجی داشته باشی دوما به شوهرت بگو من ماهیانه پول میخوام و هر کاری بخوام باهاش میکنم همین‌طور که بعد ازدواج من کلی مسیولیت دارم تو‌هم کلی وظیفه داری که یکیش تامین مالی منه این وظیفه ست منت نداره

منکه مجردم،ولی همیشه آدم گدا و خسیس به پستم خورده درصورتیکه خودم اصلا اینطوری نیستم،که بگم خودم جذب ...

درکت میکنم برای منم پیش اومده انشاالله خ بش میاد برامون ول کن فکرشو نکن ادم خسیس ادمو پیر میکنه 

ببین عزیزم شوهرت برای هفتاد هزارتومن اخم کرده نه برای هفت میلیون پس خسیسه، لطفا به مشاور خانواده مراجعه کن و تا عقدی مشکلتو حل کن چون قطعا بدتر میشه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی