بچه ها شوهرم پنجشنبه آیی بهش گفتم خواهرم میخواست با مدرسه بره مسافرت گفتم بریم بیرون خودم میخوام براش خوراکی بخرم ببره خلاصه با اخم و تخم رفتیم چهار پنج تا خوراکی برداشتم شد چهل و هشت تومن کلا اومدم حساب کنم نذاشت کارت خودشو داد .... جمعه ام رفتم یه جا قرار شد اسنپ بگیره برگردم ، شد سی و هشت تومن از اون روز اصلا سر سنگین شده تو هر زنگی ام تقریبا میشه هوامو داشته باش الکی اسنپ نگیر چرا خودت از کیه دیگ نگرفتی حساب کنی🥲🥺خسته ام کرده همش میگه هوامو داشته باش
خودم پول بدم مشکل ندارع فقط از اون انگار نباید بگیرم
نه گلم ،دقت کن تو رفتارش متوجه میشی ،کلا ازون ادماس که نباید خریداتو نشونش بدی ،وگرنه اگه مشکلی نداشت تو مغازه دست به جیب نمیشد و بعدشم قیافه نمیگرفت، مطمئنم صداش یه روز درمیاد ،جلو روش خرید نکن اصلا
گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
عزیزم وقتی برا خواهرت برادرت و خانوادت اونم تو عقد که هنوز شناخت کامل نیست می خوای چیزی بخری حتی خور ...
عزیزم میگه ۴۸ تومن شده !!! چه خرجیه حالا که یکی این ادا هارو بده
به خدا تو عقد خیلی چیزا معلومه بعضا ادما چشم پوشی میکنن باید برن مشاوره و اسی خیلی خیلی مواظب باشه این دیگه چه وضعشه
اونروز تو خیابون یه خانومه از پله بانک پاش لیز خورد افتاد یه پسر جوون میشد ۲۴ ۲۵ سالش بدو بدوووو رفت اب میده و کیک اینا خرید اورد داد گفت حتما ترسیده فشارش افتاده.... انسانم ارزوست واقعا
عزیزم از الان که عقدی تکلیف رو باید روشن کنی اول که نمیدونم شرایطمار داری یا نه سخته بخوای از همچین ادمی توقع پول و خرجی داشته باشی دوما به شوهرت بگو من ماهیانه پول میخوام و هر کاری بخوام باهاش میکنم همینطور که بعد ازدواج من کلی مسیولیت دارم توهم کلی وظیفه داری که یکیش تامین مالی منه این وظیفه ست منت نداره