2777
2789
عنوان

بنظرتون برگردم؟؟

128 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ،، نامزدم به تازگی رفته دانشگاه،، ۲ تا دختر و ۴تا پسر همکلاسیشن،، بعد باهم گروه دارن و .‌‌.. ، ولی خودش برام گفت ک ما گروه داریم و حتی یه قسمت از چت گروهشون رو برام فرستاد،، و نامزدم بهشون گفته بود ک نامزد دارم،، اولش ناراحت شدم ک نامزدمم رفته تو گروهشون،،، ولی بعدش گفتم اشکال نداره چون خوش صادقانه بهم گفت ک گروه دارن پس نیتش بد نیست،،، دیروز از ساعت ۱۰ صبخ تا ۸ شب بهم پیام نداد ،،، نگرانش شدم،، بعد پیام داد گفت با همکلاسیاش رفته بودن بیرون ،، هم پسرا بودن هم دخترا،،، خلاصه دعوا کردم باهاش،، گفتم اگه من با چندتا پسر برم بیرون خودت چقد ناراحت میشی؟؟ اونم گفت اونا فقط همکلاسیمن و گفت تصمیم گرفتم دیگه باهاشون جایی نرم و ... ،،، ولی من انقد عصبانی بودم ک رابطه رو بهم زدم،،، ما خیلی همو دوس داریم،، اول اون عاشقم شد و ولم نکرد،، چندبار رابطه رو بخاطر دعواهامون بهم زدم ولی اون طاقت نمیاورد و پیام میداد میگفت نمیتونم دوریتو تحمل کنم و ...،،، کاملا هم بهش ایمان دارم ک‌ خیانت نمیکنه،،، کلا درک تو رابطمون هست ،،، ولی این که با دخترا بره بیرون رو اصصصلا نمیتونم تحمل کنم،، هرچقد هم نیتش بد نباشه ولی نمیتونم تخمل کنم با دخترا برع بیرون،،،  چون من معتقدم که خیانت فقط رابطه جنسی نیست،،، همین که باهاشون رفته بیرون برام مثل خیانت میمونه،،، مطمئنم دوباره نامزدم برمیگرده و ازم میخواد که برگردم به رابطه،،، چون خودش همیشه میگه هیچکس به پاکی و مهربونی باشعوری تو برام نمیشه،،، حالا اگه بهم گفت برگرد به رابطه چیکار کنم؟؟ برگردم یا ن؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقططططط اونجا که گفتی بهش ایمان دارم که خیانت نمیکنه 

کسی که تو گروه مختلطه خودش خیانته دیگه نیت خوب چه صیغه ای مگه این مورد نیت خوبم داره  دخترا رو با سیبیل میبینه؟

با گروه پسرا بره بیرون 

اگر نیت بد نداره 

بهرحال تعامل زیاد باجنس مخالف ممکنه کارو ب جاهای بتریک برسونه..اگر نامزد شماهم ک خوب باشه ممکنه یکی از همون دخترا کرم داشته باشن..شما ک اونارو نمیشناسی..

درست حسابی بش بگو دوس نداری بااونا باشه

منم مثل تو فکر میکنم

اما وقتی منطقی به دنیا نگاه میکنم هرچقدر ادم ها رو بیشتر توی زندان نگه داری و دورشون حصار بکشی یک جایی خسته میشن و میرن و یا دروغاشون بیشتر میشه!!

تعهد و وفاداری ادم ها وقتی توی حصار باشن و تنها باشن و هیشکی کنارشون نباشه که دیده نمیشه تعهد اتفاقا برای وقتی هست که با ادم ها ارتباط داره ولی ولی حد و حدود رو نگه میداره و نمیگذاره هرکسی بهش بیش از حد نزدیک بشه.

بهرحال تعامل زیاد باجنس مخالف ممکنه کارو ب جاهای بتریک برسونه..اگر نامزد شماهم ک خوب باشه ممکنه یکی ...

میگه دخترا خودشون با کسی در رابطه هستن،،، حتی گفت دیروز رل های اون دخترا هم اومده بودن

نمیدونم چیکار کنم،، راهنماییم کن

ببین من درکت میکنم و تو جامعه ی الان به ادمایی مثل من و تو انگ مریض بودن میزنن ولی من میدونم حداقل من اگه این ترس ها رو دارم چون دیدم چقدر یکسری صمیمیت ها و بیرون رفتن های بیخود و درد و دل های بیخود دخترا و پسرا باعث میشه کم کم به پارتنرشون خیانت کنن .... و همه چی اونطوری پاک و تمیز که اونا هم میگن نیست

ولی در عین حال بیا منطقی باشیم نمیتونیم تو زندان خودمون نگهشون داریم

این خیلی خوبه که صادقانه بهت همه چیو گفته ، اول که اگر برگشت بهش بگو ترس ها و حس هاتو و بگو بهم حق بده تو همچین دوره ای از زمان که اینقدر خیانت راحت شده حتی به تو هم اعتماد کنم به اون دخترای دیگه نتونم.... ولی به نظرم کاملا محدودش نکن فقط بهش بگو ازت میخوام رابطه در حد همکلاسی باشه ، مثل دو روز دیگه که با یکسری دیگه فقط همکار میشی و باید یه مرزهایی رعایت بشه ... ازش بخواه مرزها رو رعایت کنه همونطور که تو رعایت میکنی.

اول اینکه بشین باهاش فکر کن از همین اول حد و حدود برای خودتون در نظر بگیرین

ولی ببین یه چیزی هم هست و من بهش خیلی معتقدم یه مرد بخاد کاری رو بکنه حتا اگه توو قفسم باشه اون کارو میکنه و از اون طرف وقتی بخان کاری رو نکنن سواحل پاتایا هم باشه اون کارو نمیکنه

بعد یه چیز دیگه مثلن اگه توو محیط کارش خانم باشه یا خانم هم رفت و آمد داشته باشه! اونو میخای چیکار کنی؟

ولی در کل حرفاتو بهش بزن بعد که حرفاتو زدی دیگه خودتو اذیت نکن با فکر و خیال

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
میگه دخترا خودشون با کسی در رابطه هستن،،، حتی گفت دیروز رل های اون دخترا هم اومده بودن

خب بگو توروهم عضو کنه😁

اخه چرا باید توگروه اینجوریا باشه..

نمدونم هرکی یه اخلاقی داره

منکه متاهلم اماهمچی چیزیو ب هیچ عنوان نمیپسندم..چون بهرحال ممکنه مرد ب یه چیزی ک اصلا ب چشم نمیاد اون طرف علاقمند بشه..نوع بیان..صحبت..رفتار..چهره..پوشش

نمدونم 

چی بگم