سلام دوستان ،، نامزدم به تازگی رفته دانشگاه،، ۲ تا دختر و ۴تا پسر همکلاسیشن،، بعد باهم گروه دارن و ... ، ولی خودش برام گفت ک ما گروه داریم و حتی یه قسمت از چت گروهشون رو برام فرستاد،، و نامزدم بهشون گفته بود ک نامزد دارم،، اولش ناراحت شدم ک نامزدمم رفته تو گروهشون،،، ولی بعدش گفتم اشکال نداره چون خوش صادقانه بهم گفت ک گروه دارن پس نیتش بد نیست،،، دیروز از ساعت ۱۰ صبخ تا ۸ شب بهم پیام نداد ،،، نگرانش شدم،، بعد پیام داد گفت با همکلاسیاش رفته بودن بیرون ،، هم پسرا بودن هم دخترا،،، خلاصه دعوا کردم باهاش،، گفتم اگه من با چندتا پسر برم بیرون خودت چقد ناراحت میشی؟؟ اونم گفت اونا فقط همکلاسیمن و گفت تصمیم گرفتم دیگه باهاشون جایی نرم و ... ،،، ولی من انقد عصبانی بودم ک رابطه رو بهم زدم،،، ما خیلی همو دوس داریم،، اول اون عاشقم شد و ولم نکرد،، چندبار رابطه رو بخاطر دعواهامون بهم زدم ولی اون طاقت نمیاورد و پیام میداد میگفت نمیتونم دوریتو تحمل کنم و ...،،، کاملا هم بهش ایمان دارم ک خیانت نمیکنه،،، کلا درک تو رابطمون هست ،،، ولی این که با دخترا بره بیرون رو اصصصلا نمیتونم تحمل کنم،، هرچقد هم نیتش بد نباشه ولی نمیتونم تخمل کنم با دخترا برع بیرون،،، چون من معتقدم که خیانت فقط رابطه جنسی نیست،،، همین که باهاشون رفته بیرون برام مثل خیانت میمونه،،، مطمئنم دوباره نامزدم برمیگرده و ازم میخواد که برگردم به رابطه،،، چون خودش همیشه میگه هیچکس به پاکی و مهربونی باشعوری تو برام نمیشه،،، حالا اگه بهم گفت برگرد به رابطه چیکار کنم؟؟ برگردم یا ن؟!