با بتای ۱۱۳۶ و تشخیص اشتباه سونو که گفتن ساک داخله رحمه عمل کردم و جنینو سقط کردن ولی لولما برنداشتن ترمیم شد.بعده چه مدت دوباره میتونم اقدام کنم.حال روحی خوبی ندارمو ناامید از خدا.بعده این همه انتظار بااین که میدونست چقدر سختی کشیدم رحم نکرد بهم خیلی خستم سه روزه که لاپرا شدم حال جسمیم خوب نیس.نمیدونم میتونم ادامه بدم درمان رو یا نه بریدم ازش.چرا نمیذاره مادر بشم اگه نمیخواد بده چرا اینجوری کرد باهم بخدا دارم دق میکنم.تاکی حسرت تو بخش زایمان بودم و هر ثانیش برام عذاب بود.کی میتونم اقدام کنم.اصلا چیکار کنم دوباره اتفاق نیفته
۱۴۰۱/۱/۱۰ امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷ امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم....خیلی خیلی ریزه.یککم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
عزیزم منم تجربشو داشتم خیلی سخته درکت میکنم ولی امیدت به خدا باشه من بعد هفت ماه اقدام کردم و سریع باردار شدم الانم چهار ماهمه خداروشکر توکل کن بخدا حتما حکمتی توش بوده قبل از اقدام برو پیش متخصص زنان واسه سونو ازمایشات و داروهای لازمو تجویز کنه من نزدیک پونزده تا سونوگرافی رفتم میگفتن بهم صبر کن خودشو میکشه بالا یا برو ام ار ای بعد یه هفته که رفتم ام ار ای خودش افتاد واقعا بدترین و تلخ ترین تحربه زندگیم بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد ۶ماه اقدام کن انشاالله یه نی نی ناز خدا بهت میده
چجور تحمل کنم ۶ ماه .تحت درمان بود چرا اینجوری شد اخه عکس رنگی بدون عفونت چیزی نبود .چرا خدا داره زجرم میده.چطور وقتی بهش توکل کردم و التماس کرد به خودش سپردم اینکارو کرد چجور دوباره ازش چیزی بخوام
خدا به دلت ارامش بده عزیزم منم خودم تجربشو داشتم با هیچ حرفی دلت اروم نمیشه خدا بهت یه بچه دیگه بده ...
شاید کسی که فقط تجربه کرده میتونه حالما بفهمه.ولی خدا واسه هیچکسی نخواد.همش میگم خدا که برا بندش بد نمیخواد .پس چی شد من که هرکاری کردم هر دکتری رفتم خودما به هر دری زدم پس چرا.
مشکلی داشتین شما واسه بارداری یا نه از قبلش یا۷ ماه جلوگیری کرد چه مدت بعدش باردار شدی و دارو مصرف ک ...
نه مشکلی نداشتم بارداری اولم بود داخل لوله نبود پایین دهانه رحم بود که پیش بهترین دکترای شیراز رفتم نزدیک ۱۵تا سونو همشون میگفتن باید بری ام ار ای یا صبر کنی خودشو بکشه بالا که رفتم ام ار ای و هودش قبل کورتاژ سقط شد بعد ۷ماهم فقط رفتم یه سونوگرافی داخلی که ببینم کیستی چیزی نداشته باشم داروهم چیزی واسم نسخه نکرد استفاده نکردم
منم مثل شما،بعد سالها با کلی دارو خارج رحمی شدم،فکر میکردم غصه هام تموم شد ولی از اول شروع شد باز
بمیرم برات منم همینم.کسی ندارم باهاش راحت حرف بزنم فقط به خودش میگفتم همه چیزا همه درداما بهش توکل کردم هروز قران میخوندم که سالم باشه و شنبه ای همه ی دنیا خراب شد روسرم