2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 52 پست
شاید کسی که فقط تجربه کرده میتونه حالما بفهمه.ولی خدا واسه هیچکسی نخواد.همش میگم خدا که برا بندش بد ...

عزیزم من ۱۸سالم بود که این اتفاق افتاد واقعا از نظر روحی داغون بودم باور کن هر دکتری که فکرشو کنی رفتم همه هم فقط اورژانسی ویزیت میشدم ولی نشد دیگه اما الان که بهش فکر میکنم میگم همین که کورتاژ نشدم یعنی خدا خیلی هوامو داشته حتما حکمتی توش بوده ادم نمیتونه فراموش کنه خیلی سخته ولی امیدت به اون بالایی باشه همه چی درست میشه

خدایا شکرت✨🤍
خدا آدمایی که دوست داره رو امتحان میکنه اگه نه رهات ،بدون براش مهمی اون دنیا همه ی اینا برات ثواب ...

نمیدونم چرا هیچ چیز نمیتونه آرومم کنه .من سختی خیلی کشیدم گفتم یه اینبار بذار بعد این همه سختی بچه بهم بده سالم باشه فقط بدون زجر توروخدا همین یه بار

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۸سالم بود که این اتفاق افتاد واقعا از نظر روحی داغون بودم باور کن هر دکتری که فکرشو کنی رف ...

ولی من عمل شدم و شکمم رو جراحی کردن هم درد جسمی دارم هم روحی و نابودم.ولی لوله م رو دارم هنوز هردوش رو

فقط نمیدونم کی باید اقدام کنم یا دوباره اینجور نشه چیکار کنم که دوباره پیش نیاد

انشاالله بارداری بعدیت بدون مشکل میشه واست دعا میکنم زودتر مامان شی قشنگم

دعا بی فایدس تاخودش نخواد نمیده .من خودما کشتم اینقدر التماسش کردم و زوری ازش خواستم .کاش زوری نخواسته بود بهم فهموند تا خودم نخوام نمیدم شاید بشه و حامله شی ولی نمیذارم برسه بهت .اینا باپوست و گوشتم فهمیدم و رسیدم بهش

بعد ۶ماه اقدام کن انشاالله یه نی نی ناز خدا بهت میده

من دیگه یه مردم که فقط نفس میکشه و داره روزا و میگذرونه.حال روحی داغون که توان ادامه دادن درمانو ندارم یعنی معنی کامل افسردگی

ناامید نباش،هشت ماه زیاد نیست،من شش ساله دارم میسوزم

ولی میدونم راه طولانی دارم توهم این اوله راه رو بودی و الان گذشته.من خستم خیلیم خستم شاید منم اگه جلوگیری نمیکردم سه سال اول زندگیمو همون موقه میفهمیدم منم که.....

من دیگه یه مردم که فقط نفس میکشه و داره روزا و میگذرونه.حال روحی داغون که توان ادامه دادن درمانو ندا ...

اشتباه میکنی

منم ۷سال بچه دار نشدم،۳بار سقط بعد آمپول داشتم

بعد کلا بی خیال شدم

استرس سمه خودش

بی خیال که شدم بدون درمان و حتی دارو بچه دار شدم

سلام عزیزم خیلی متاسفم برات. انشاالله هرچه زودتر خدا یه نینی سالم و خوشگل بهت میده🙏

ببخشید الان هم حالت خوب نیست اما اگر اشکال نداره خواستم وقتت رو بگیرم.میشه بگی علائمت چی بود؟من هشتم آبان خونریزی افتادم و سقط داشتم،اما قبلش وقت سونو نرسیده بود که برم ببینم ساک داخل رحم هست یانه.

خونریزیم سر یه هفته قطع شد حتی لک هم ندارم اصلا،بعد رفتم سونو واژینال برای بقایا که گفت چیزی نیست و رحم تمیزه.

حالا الان دوروزه دل و کمرم درد میکنه نگران شدم که نکنه خارج رحمی بوده و من نفهمیدم.یا اینکه میخوام سر وقت همیشگیم پریود بشم؟

من پارسال هم هفده هفته سقط داشتم البته سزارین شدم واقعا دیگه تحمل عمل جراحی رو ندارم

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
سلام عزیزم خیلی متاسفم برات. انشاالله هرچه زودتر خدا یه نینی سالم و خوشگل بهت میده🙏 ببخشید الان هم ...

سلام.ممنون گلم.من هیچ علائمی از حاملگی نداشتم فقط موعد پریودم دل درد شدید پری داشتم که دیدم نیومد بیبی زدم و مثبت بود البته با بتای خیلی پایین هر ۴۸ ساعت ۲ برابر میشد ولی باید دوبرابر بیشنر بشه مثلا از من ۳۳ بود تو سه روز شد ۷۲ که باید خیلی بیشتراز این حرفا میبود خودم نگران بودم و شک داشتم که دکترم گفت لقاح دیر بود بعداز دوهفته تاخیر ۱۱۳۶ بود بتا که بازم از نظر خودم کم بود ولی دکتر گفت خوبه رفتم سونو و گفت ساک ۳ میلی  داخله رحمته.گفتم مطمعن باشم که خارج رحمی نیس اونم گفت اره و کنترل ۱۰ روز دیگه که به ۴ روز بعد فشار شدیدی توی لگنم اومد طوری که نمیتونسم راه برم یا بشینم و موقع ببخشید دسشویی ومدفوع خیلی درد میکشیدم که فرداش رفتم سونو و گفت خارج از رحمیه اورژانسی بیمارستان رفتم و ساک ۸ میلی شده بود و لولم رو پاره کرده بود ولی ترمیم کردن و سزارین شدم.از طریق شکم جراحیم کردن.شاید کمکت کنه اینایی که گفتم ولی از شما خارج رحمی نبود و سقط کردی .برای حالم دعا کن.

سلام.ممنون گلم.من هیچ علائمی از حاملگی نداشتم فقط موعد پریودم دل درد شدید پری داشتم که دیدم نیومد بی ...

قربونت عزیزم خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی،امیدوارم زودتر حالت خوب بشه عزیزم.انشاالله سال دیگه همین موقع خدا یه بچه سالم و خوشگل بهت داده🙏💖

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
سلام.ممنون گلم.من هیچ علائمی از حاملگی نداشتم فقط موعد پریودم دل درد شدید پری داشتم که دیدم نیومد بی ...

سلام گلم

حالتون بهتره الان ؟ 

من خارج رحمی داشتم 

دقیقا سه شنبه پیش 

تو ۶ هفته بودم 

دو هفته پیش رفتم مطب دکترم سونو کرد گفت رشد ساک ضعیفه ولی خداروشکر خارج رحمی نیست. 

تا اینکه هفته پیش ظهر بود کمر درد و دل درد و درد سمت چپ داشتم 

قبلش لک بینی داشتم که بیشتر شدش. 

رفتم سونو شکمی گفتن خارج رحمیه و سمت تخمدانه 

فرداش هم سونو واژینال شدم و تایید شد که یه توده سمت چپ نزدیک تخمدانه. 

بیمارستان بستری شدم و بهم امپول زدن. 

دو شب بستری بودم  و گفتن اگر درد شدید و خونریزی شدید پیدا کردی بیا بیمارستان. 

روز موعد بتای من ۱۱۰ بود 

۴۸ ساعت بعد ۲۳۷ شده بود 

یه هفته بعد ۲۰۳۴

که ازمایش اخر رو دادم فرداش اینطوری شدم 

پریشب دوباره آز دادم شده ۲۱۹ 

دو دفعه هم تا حالا دو تا تیکه بافت ازم اومده بیرون

مقعدم درد می گیره 

موقع مدفوع که بدجور درد دارم 

موقع ادرار هم همینطور 

الانم درد دو طرف شکم و کمر و زیر دل دارم و خونریزی خفیف. 

نمی دونم چرا از پریشب سمت تخمدان راستم درد می گیره. 

نگرانم. 😭

سلام گلم حالتون بهتره الان ؟  من خارج رحمی داشتم  دقیقا سه شنبه پیش  تو ۶ هفته بو ...

سلام ممنون بدنیسم.متاسفم واقعا درکت میکنم ولی حاله من از تو بدتره من عمل باز شدم نمیدونم چرا به من آمپول نزدن.این درد هارو منم داشتم اگه آمپول زدن بهت و بتات از دوهزار شده ۲۰۰ نگران نباش فقط دوباره آزمایش بده که مطمعن شی اومده پایینو آنتی بیوتیکتم بخور حتما عفونت نکنی .اگه لخته اومده خوبه.برای من هم لخته زیاد دفع کردم.انشالله که میگذره و درست میشه.فقط زمان میتونه حل کنه غم و غصه تا.درکت میکنم من حالم از تو وخیم تره

سلام گلم حالتون بهتره الان ؟  من خارج رحمی داشتم  دقیقا سه شنبه پیش  تو ۶ هفته بو ...

انجیر (خشک)بخور که یبوست نگیری و راحتتر بری دسشویی