با بتای ۱۱۳۶ و تشخیص اشتباه سونو که گفتن ساک داخله رحمه عمل کردم و جنینو سقط کردن ولی لولما برنداشتن ترمیم شد.بعده چه مدت دوباره میتونم اقدام کنم.حال روحی خوبی ندارمو ناامید از خدا.بعده این همه انتظار بااین که میدونست چقدر سختی کشیدم رحم نکرد بهم خیلی خستم سه روزه که لاپرا شدم حال جسمیم خوب نیس.نمیدونم میتونم ادامه بدم درمان رو یا نه بریدم ازش.چرا نمیذاره مادر بشم اگه نمیخواد بده چرا اینجوری کرد باهم بخدا دارم دق میکنم.تاکی حسرت تو بخش زایمان بودم و هر ثانیش برام عذاب بود.کی میتونم اقدام کنم.اصلا چیکار کنم دوباره اتفاق نیفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه بار باردار شدم فقط بارداری دوقلویی بود که یکی داخل رحم و اون یکی تو لولم بود و عمل شدم.این دوقلو بودنشا تازه فهمیدم که رفتم پیش دکترم و برگه ی سونوم رو دید