2777
2789
عنوان

میخوام از شغل رسمی ام استعفا بدم

2291 بازدید | 54 پست

شاید الان همه توی فکرتون بیاد که چرا کسی توی این وضعیت اقتصادی باید از یه شغل رسمی انصراف بده.و شاید خیلی هاتون آرزوی داشتن یه شغل رسمی رو داشته باشید. اما باور کنید انقدر خسته ام که هر لحظه رویای استعفا دادن و توی خونه استراحت کردن رو توی ذهنم میپرورونم. شغلی که یه روز با عشق انتخابش کردم... خودمم باورم نمیشه که بعد از گذشت چند سال از اون همه علاقه به رشته ام، رسیدم به آرزوی نداشتن این شغل... کارمندی برای خانم ها اصلا خوب نیست

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است

چه شغلی

یک هفته مرخصی بگیر برو شمال

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

هرچیزی بطور مطلق نمیشه گفت برای خانم ها خوبه یا بد

من کارمند رسمی ام و از همه لحظات کاریم لذت میبرم. متاهلم با دو تا بچه

شغلت چیه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

کارمندی،سخته قبول دارم

ولی بیکاری سخت تره

خودم به شخصه نمی تونم سر کار نرم چون خونه بمونم افسرده میشم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید اتفاقا من اگه یه روز سرکار نرم دیوانه میشم از خونه نشینی و کارهای خونه متنفرم انجامشون هم نمیدم زیاد.ولی خوب حرف شما هم درست روحیه هر کسی متفاوت.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
چه شغلی یک هفته مرخصی بگیر برو شمال

با مرخصی درست نمیشه این حسم. قبلا امتحانش کردم 

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است