2777
2789
عنوان

میخوام از شغل رسمی ام استعفا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کارمندم،دوتا بچه دارم،و باردارم،تو بهداشت شاغلم خستم ،دوست دارم تو تونه باشم حس میکنم در حقم ظ ...

حس میکنم فقط کسانی کارمندی رو برای خانم ها میپسندن که خودشون کارمند نیستن

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است
امکانش نیست. موافقت نمیکنن

چرا؟ 

آبجی من پرستاره و رسمی، اونم میخاد بیاد بیرون،!!! 

چرا اینجوری میکنین شما😑

میدونم سخته، خودمم واقعا دوس. دارم بشینم تو خونه، معلمم و تو مرخصی زایمان، واقعا تو خونه نشستن خسته کنند، درسته خیلی عاشق خونه داری هستم و دوس دارم بیشتر پیش بچم باشم، ولی اگ دو روز. بیرون نبره شوهرم منو، دیوونه میشم، باور کن بعدا پشیمون میشی، اونم تو این وضعیت اقتصادی... من ک عمرا نمیتونم چون وضع مالیم ن معمولیه هردو معلمیم، اونوقت قسط هارو چه کنیم؟!! 

گذشته از اون اگ نری، افسردگی میگیری گوشه خونه، بدون معاشرت و رفتن تو اجتماع

آبجیم این خبطو کرده و نمیره، هرچی میگیم میگ ب پولش نیاز ندارم حالشو ندارم، بچه هامو نمیتونم دوباره تنها بزارم.. 

البته منم یه دوره ای ینی. اوایل زایمانم فکرشو کردم ک مرخصی بگیرم بیشتر، ولی بیرون اومدن، اونم شغل رسمی و خوب، دیوونگی محضه، مرخصی بی حقوق ب آبجیم دادن، چطوره ک به شما نمیدن؟! پیگیری کنین، ببینن ک شما نمیایید و مصمم هستید، میدن، آبجیم اینقدر پیگیری کرد، 2سال دادن ولی بازم آبجیم بعد دوسال یکسال رفت، ولی الان دیگ دوست نداره بره

بعدا حقوق بازنشستگی نخواهی داشت، کلی مزایا رو از دست میدی، حالا هرجور صلاح میدونی

چرا؟  آبجی من پرستاره و رسمی، اونم میخاد بیاد بیرون،!!!  چرا اینجوری میکنین شما😑 میدون ...

آخه نمیدونید چقدر شغل ما فرسایشیه.  واقعا من خواهرتون رو درک میکنم. ولی بله، صد در صد یه مزایایی رو از دست میدم که همینا منو مردد کرده. 

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است

عزیزم منم کادر درمانم و یه مرکز خیلی شلوغ کار میکنم ولی چند روز که مرخصی ام بشدت حوصله ام سر میره اگر کارت تو خونه زیاده سعی کن یه قسمت از درآمدتان رو اختصاص بدی به کسی که بیلد برات تمیز کنه و همسرت کمک بخواه

خب، بعدش پشیمون شدی؟ من فقط از آینده میترسم، از اینکه بعدها پشیمون بشم

میدونی اون وقت که من اینکارو کردم هیچ وقت کسی فکر این گرونی وحشتناک رو نمی کرد

ولی الان شما آگاهی، خب پس راحت میتونی برآورد کنی