2777
2789
عنوان

میخوام از شغل رسمی ام استعفا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2296 بازدید | 54 پست
اگر بیست سال کار میکردی با حقوق بیست روز خودتو بازنشسته میکردی

نه بابا، خیلی کمتره

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمندهای رسمی ۳ سال مرخصی بدون حقوق و بیمه دارن.پیگیرباش بگیر و بیمه ات رو خودت بریز و عجله ای تصمی ...

به همین راحتیام نیستا موافقت رییس اداره رو میخواد همکارم بعد مرخصی زایمان با کلی دوندگی و خواهش التماس فقط  دوماه مرخصی بدون حقوق بهش دادن

فقط بگو چه شغلیه که انقد نکبتیه

نکبت نیست اصلا.‌ اتفاقا خاطر خواه زیاد داره. با روحیات من نمی خونه. خیلی فرسایشیه

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است
میشه بپرسم تایم کاریت چقدره و حقوقت

پرستارم عزیزم. 

من هشت سال کارمند بودم با اینکه الان جسته گریخته توی خونه کار میکنم ولی به نظرم بیکاری خیلی سخت تر ا ...

اره،من خیلی مستقلم. خیییلی زیاد

کار کردن همونقدر که بعضی وقتا برای زن سخت میشه و خسته کننده ؛ همون قدر هم ب زن استقلال مالی و قدرت تصمیم گیری میده . در کل یه زن کارمند یا به عبارت دیگه شاغل زن قدرتمند تریه و در اجتماع هم بهش با دید ارزشمند تری نگاه میشه  تا اینکه زن خونه دار بودن . هر چند کمی آزادی عمل رو از دست میدی . باورها و توانمندی زن شاغل نسبت به زن خونه دار فرق داره . هر چند استثنا هم وجود داره .شخصا کارم رو برای این مزیت های که داره دوست ندارم از دست بدم .

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
من ۹ ماه مرخصی زایمان بودم اخراش لحظه شماری می کردم که برگردم 

ای بابا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه بپرسم در حال حاضر درامد خودت و درامد همسرت چقدره ...خونه دارید...؟

خونه داریم. و یه زندگی در حد معمولی که اگر من استعفا بدم ممکنه یه مقدار سخت بشه برامون. 

سلام مرخصی بی حقوق بگیرید چند ماه.بعد اگر نظرتون همچنان مثبت بود استعفا بدید

موافقت نمیکنن