2777
2789
عنوان

میخوام از شغل رسمی ام استعفا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 54 پست

دو روز تو خونه بشینی پشیمون میشی بعدش دیگه سودی نداره پشیمونی چون کار پیدا کردن راحت نیس ببخشیدا ولی حس میکنم خوشی زده زیر دلت

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت حق میدم ‌....چون خودم اینکارو کردم سالها پیش

خب، بعدش پشیمون شدی؟ من فقط از آینده میترسم، از اینکه بعدها پشیمون بشم

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است

اگر بیست سال کار میکردی با حقوق بیست روز خودتو بازنشسته میکردی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

همسرتون شرایط مالیش خوبه؟

معمولی، خیلی عالی نیست. یکی دیگه از عواملی که منو مردد کرده همینه

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است

شغلم رسمیه تو همکاران دیدم خیلی ها از کار خسته میشن دلشون میخواد استعفا بدن ،خودم چند روزیه مرخصی زایمانم شروع شده و واقعا فکر میکنم کار انقدراهم بد نیست  ، به نظرم یه مدت مرخصی بگیر استراحت کن بعد تصمیم بگیر

من هشت سال کارمند بودم با اینکه الان جسته گریخته توی خونه کار میکنم ولی به نظرم بیکاری خیلی سخت تر از کارمند بودن هست 

روحیات ما به محیط اجتماعی ، به مستقل بودن عادت کرده با اینکه خدا رو شکر نیاز مالی ندارم ولی واقعا به یاد ایام گذشته بعضی وقتا چشمام پر میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دو روز تو خونه بشینی پشیمون میشی بعدش دیگه سودی نداره پشیمونی چون کار پیدا کردن راحت نیس ببخشیدا ولی ...

شاید😊

یه مدت مرخصی بدون حقوق بگیر . مثلا ۶ ماه یا یه سال. که اگر بعدا خاستی بتونی بری سرکارت دوباره

امکانش نیست. موافقت نمیکنن

من ۹ ماه مرخصی زایمان بودم اخراش لحظه شماری می کردم که برگردم 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم