2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست
خب چی بدم؟ زرده تخم مرغ ک نمیخوره گوشت با سیب زمینی آبپز میکنم گاهی اوکیه گاهی ن

ببین بخوایم قبول کنسم یا نه بچه های الان نسل فست فودن سیب زمینی رو سرخ کن همون تخم مرغ رو هم بزن شکل پیتزا بریز تو تابه یه کم مرغ یا گوشت و سبزیجات بریز روش خودشو گرفت مثل پیتزا برش بده بخوره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی بدم؟ زرده تخم مرغ ک نمیخوره گوشت با سیب زمینی آبپز میکنم گاهی اوکیه گاهی ن

شش سالشه نه ناهار خورده نه شام شیرشم گرم بود نخورد خوابید

فقطم میگه تو بایدبا  قاشق غذا بدی خودش نمیخوره🙃😑🤐

سخت نگیر هرچیزی خورد اشکال نداره مطمئن باش گرسنه نمیمونه اشتهاش همین قدره دیگه  

این تاپیکم مال ۴ ماه پیش هستش

اونموقع دخترم نزدیک ۱۲ ماهگی بود الان نزدیک۱۶ ماهشه

اوضاع غذاشم افتضاح شده. منم تبدیل شدم به یه مادرداغون همیشه عصبی 😃😂💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وزنش چقدره؟ پسر من ۱۳ ماهشه غذا کم میخوره ولی مقوی درست میکنم چند وقته اص‌لا وزنش خوب بالا نمیرفت ولی این ماه ۸۰۰ گرم اضافه شده خیلی خوشحال بودم، دال عدس و برنج و سیب زمینی با اب قلم درست میکنم و سیب پخته فک کنم اونا وزنش رو بالا برده، صبح و شب سیب پخته میدم اشتهاش رو باز کرده

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

اینایی که گفتی هیچکدومش رو بچه من نمیخورد 

فقط حریره بادوم ساده یا فرنی ساده 

زعفرونی و با موز و هر طعمی بهش اضافه میکردم نمیخورد

شیره و این چیزا که اصلا لب نمیزد و الانم که بزرگ شده نمیخوره

نمیرو براش درست کن یا نون کره بهش بده اکثر بچه ها دوست دارن

دختر منم همین بود الانم ک پنج سالشه بدتره مثلا حبوبات توی خورشتو جدا میکنه خورشت بامیه لب نمیزنه بادمجون قارچ کدو هویج فلفل دلمه ای پیاز و... متنفره جوریک مزه کنه بالا میاره خیلی ضعیف و قدشم کوتاه نمیدونم چکا ر کنم هزارتا دکتر بردم فایده ای نداره خیلی بدغذاست گوشت و مرغم ک لب نمیزنه فقط بال مرغ میخوره ک اونم هورمونیه تا یکسالگیش ک هیچی رسما هیچی جز فرنی و ماست و شیرنمیخورد

الان پسرم نه ماهشه فقط فرنی و سرلاک دوست داره براش تخم مرغ سوپ برنج کته پوره درست میکنم تامزه میکنه گریه میکنه هردوتاشونم میوه دوست ندارن فقط موز و خرما خدایا خستم نمیدونم چ غلطی کنم دیگه😪😭😭😭

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
اخه دختر من ۱۱ ماهشه نمیشه از شیر بگیرمش ینی تا دوسالگی همین وضعه؟😥

تا يك سالگي اول بايد شير بدي بعد غذا يك جاي با ارامش بشين قشنگ شير كه خورد ده دقيقه بعد نيم ساعت بعد غذا بده 

يبوست نزار بشه 

بعد يك سالگي اول غذا بده بعد شير بده

يعني در كل شير مادر قبل يك سالگي غذاي اصلي هست غذا دسر

بعد يك سالگي غذا اصلي هست شير دسر

ای بابا بیخیال غذای جدا درست نکن  هرچی برای خودتون میپزی به اونم بده

عزیزم تاپیکم قدیمیه مال ۴ ماه پیشه

اگرچه... کاش اندازه همون زمان غذا بخوره. الان اصن غذا نمیخوره. من دیگه دارم دق میکنم خدا منو بکشه 😖

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دختر من صبحانه، خامه خالی میخورد، پنیر رو خالی میخورد، یا یه لیوان شیر وعسل میخورد

اره اونموقع نمیخورد ولی الان هرروز ۱۰ ۱۲ لقمه نون اندازه یه بند انگشت خامه مربا میخوره. 

هعی اونموقع درد من صبحونش بود الان ناهار و شام. انگار داستانای بچها هیچوقت تموم نمیشه😭😂

ببینید به عنوان یه مادر بچه بد غذا فقط میتونم بگم وقتی میخواین به بچتون غذا بدین سفره بندازین بعد خودتون جلوش شروع کنید به غذا خوردن بهش هم اصلا نگید بیا غذا بخور بعد حودش با ولع میاد غذا رو میخوره

ببینید به عنوان یه مادر بچه بد غذا فقط میتونم بگم وقتی میخواین به بچتون غذا بدین سفره بندازین بعد خو ...

اما همه بچه ها اینطور نیستن، دختر من کلا از سفره فراریه، از اولم همینطور بود، براش سخت بود سر سفره بشینه، حوصلش انگار سر میرفت