ببین بخوایم قبول کنسم یا نه بچه های الان نسل فست فودن سیب زمینی رو سرخ کن همون تخم مرغ رو هم بزن شکل پیتزا بریز تو تابه یه کم مرغ یا گوشت و سبزیجات بریز روش خودشو گرفت مثل پیتزا برش بده بخوره
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وزنش چقدره؟ پسر من ۱۳ ماهشه غذا کم میخوره ولی مقوی درست میکنم چند وقته اصلا وزنش خوب بالا نمیرفت ولی این ماه ۸۰۰ گرم اضافه شده خیلی خوشحال بودم، دال عدس و برنج و سیب زمینی با اب قلم درست میکنم و سیب پخته فک کنم اونا وزنش رو بالا برده، صبح و شب سیب پخته میدم اشتهاش رو باز کرده
من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم
ببینید به عنوان یه مادر بچه بد غذا فقط میتونم بگم وقتی میخواین به بچتون غذا بدین سفره بندازین بعد خودتون جلوش شروع کنید به غذا خوردن بهش هم اصلا نگید بیا غذا بخور بعد حودش با ولع میاد غذا رو میخوره