2777
2789
عنوان

دلم برا بچم میسوزه کاش فردا تعطیل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 107 پست

پسر من ک اصلا نمیخوابه 

واسه مشقم باید معلمشون توضیح بده

ما تا دیدیم مشق نمینویسه  ی پیام یواشکی ب معلمش میریم زنگ میزنع سریع اونم میگه مثلا فلانی از تو دوبین دارم میبنمت

ب همشون گفته از تو دوربین. دارم میبینمتون 😂😂

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ک اصلا نمیخوابه واسه مشقم باید معلمشون توضیح بدهما تا دیدیم مشق نمینویسه ی پیام یواشکی ب معل ...

پارسال این روش خیلی برام جواب میداد ولی معلم امسال خودش دیر کرده ازاین موضوع  جواب پیام اینا بزور میده 

سلام عزیزم دختر منم دومه خیلی اذیت میگنه تو درس و نوشتن پدر منو در میاره منم تو شهر غریبم خیلی دلم م ...

عزیزم شکر برا بچه دومم ولی باید قبل مدرسه بچه اول می‌آوردم الان چنان تحت فشارم 

ای بابانمی تونی حالت مسابقه ای کنارش بشینی و تو هم بنویسی اونم دفتر خودش بنویسه یا بعد انجام هر تکلی ...

مسابقه ای انجام دادم بازم جواب نگرفتم اون یکی حتما امتحان میکنم

دلم ک برا خودم کبابه ولی دلم برااونم میسوزه ک بازی گوش برا درس اذیت میکنه تااخر سر اشک بخواد بریزه

بچه ها تو این سن متوجه عواقب و پیامدای کاراشون نیستن

ترجیح میدن چند ساعت خوش باشن و آخر شب به فکر فرداشون بیوفتن

محروم کردنش چیزیو درست نمیکنه؟

مثلا از تلویزیون، گوشی...

بچه ها تو این سن متوجه عواقب و پیامدای کاراشون نیستنترجیح میدن چند ساعت خوش باشن و آخر شب به فکر فرد ...

نه دیروز از بیرون رفتن محرومش کردم گفتم هر زمان نوشتی برو ولی ننوشت

نه دیروز از بیرون رفتن محرومش کردم گفتم هر زمان نوشتی برو ولی ننوشت

مثل خواهر منه

بچه که بودیم مثلا کار بدی میکرد مامانم میخواست تنبیهش کنه ولی چنان بعدش مقاومت میکرد که آدمو به غلط کردن مینداخت😑

جوری که تنبیهات اینجوری روش اثر نداشت

بهترین کار اینه که ببریش پیش مشاور کودک یا اینکه خودت باهاش حرف بزنی و ببینی باید چیکار کنی

دوست عزیز از چیزهایی که دوست داره محرومش کن مجبور میشینه بشینه درساشو بنویسه ، اگه گوشی دوست داره / وسیله بازی/ تلویزیون و ... 

هرچی که خیلی دوست داره رو ازش بگیر تا درساشو ننوشته نده بهش . شرطی ش کن 

خواننده خاموش از سال ۹۸ بودم🌿تصمیم گرفتم کاربری بسازم و بیام تو جمع تون😍سلاااام😁تاپیک عکس جهیزیه و خونه و تاپیک های عاشقانه و شاد من رو هم تگ کنید 😍درخواست دوستی نمیپذیرم با احترام 💅🏻💍❤️