2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست
یعنی دکتر دختر من چیز عجیبی گفته؟ دختر من بد غذا بود و وزن نمی‌گرفت هنوزم همینه و دکتر بهم گفته ب ...

عزیزم سس کچاپ برا بزرگسالش خوب نیس چ برسه ب بچه مواد شیمیایی داره نده اصلا و ابدا. بعضی دکترا میخوان از سر رفع کنن اینارو میگن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فردا روز اگه آزمایش بدی و کلسترول خون بچه بالا باشه که الان اتفاقا خیلی شایع شده دربچه ها به خاطر سی ...

شما بچه کوچولو داری؟

بچه های بدغذا و کم وزن حتی باید بیشتر از بچه های دیگه روغن دریافت کنن

کارت رشد بهداشت کوچولوتونو ببین

نوشته مثلا ۱ قاشق کره یا روغن زیتون اضافه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش غذای جدا درست نکن. غذای سفره رو خورده بهش مزه داده. همون غذای خودتونو مقوی تر درست کن میخوره. ن ...

حق با شماس الان کاربرا از نگرانی درم آوردن زیادی سخت میگیرم غذای سفره رو میخوره جای شکر داره مرسی عزیزم ☺️💚

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم سس کچاپ برا بزرگسالش خوب نیس چ برسه ب بچه مواد شیمیایی داره نده اصلا و ابدا. بعضی دکترا میخوان ...

خودمون باید درست کنیم دیگه

از شما بعیده ک کوچولو دارید ندونید

پوره گوجه )واسه بچه ای ک حساسیت نداره) با روغن زیتون و نمک

شما بچه کوچولو داری؟ بچه های بدغذا و کم وزن حتی باید بیشتر از بچه های دیگه روغن دریافت کنن کارت رش ...

عزیزم روغن زیتون مفیده LDL خونو کم میکنه اما روغنای خونگی ک برای سرخ کردن استفاده میکنیم زیادش خوب نیس

خودمون باید درست کنیم دیگه از شما بعیده ک کوچولو دارید ندونید پوره گوجه )واسه بچه ای ک حساسیت ندار ...

اخه همسرم ب گوجه حساسیت داره ب دخترمم خیلی کم میدم اطلاع نداشتم فکرکردم سس بیرونی رو میگید بخدا دیدم بعضیا میدن ب بچه کوچیک

سرلاک میدی؟ من دقت کردم از وقتی صب ب دخترم بیسکویت مادر دادم فرنی نشاسته اینارو دیگه نخورد غذای صنعت ...

سرلاک میدم ولی به زور کلا هیچ غذایی رو دوست نداره که بگم خب حداقل این غذارو میخوره پس همش همینو درست میکنم

برنج باید جدا بپزم براش بعد با اب خورشت خودمون بدم بهش ولی هی از دهنش میریزه بیرون و تف میکنه دوباره باید بهش بدم خلاصه که با این اشتهاش پدر منو در اورده تا بزرگ بشه پیر شدممم

سرلاک میدم ولی به زور کلا هیچ غذایی رو دوست نداره که بگم خب حداقل این غذارو میخوره پس همش همینو درست ...

برنجی ک جدا میپزی بهم بگو چیا میرنی بهش؟ من دخترم شاید دوهفته برنج جداگانه خورد از غذای شل متنفره غذای سفره دوس داره چون مزه دار هستش. شربت اشتها آورد هم میدی بهش؟ 

برنجی ک جدا میپزی بهم بگو چیا میرنی بهش؟ من دخترم شاید دوهفته برنج جداگانه خورد از غذای شل متنفره غذ ...

فقط یکم نمک چون خورشتامو چرب درست میکنم دیگه تو برنجش روغن نمیریزم.برعکسسسس پسر من از غذای سفت و غلیظ متنفره فقط شل و ابکی میخواد بخوره کارم خیلی سخته چون وقتی بزرگتر شد و از شیر گرفتمش غذای سفره دوست نداره خیلی خوبه که بچت غذای سفره میخوره کاش بچه منم میخورد مثلا من برنج و قیمه درست میکنم میریزم جلوش تا بخوره بازی کنه باهاش و یکمم خودم بهش بدم ولی امااان از یک قاشق 

شما بچه کوچولو داری؟ بچه های بدغذا و کم وزن حتی باید بیشتر از بچه های دیگه روغن دریافت کنن کارت رش ...

بله بچه دارم روغن زیتون روغن مفیده که برای سلامت قلب لازمه حتی. فرق داره با روغن سرخ کردنی و سس کچاپ. وای در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند

فقط یکم نمک چون خورشتامو چرب درست میکنم دیگه تو برنجش روغن نمیریزم.برعکسسسس پسر من از غذای سفت و غلی ...

خب خواهر اون برنج از دهن برمیگرده بی مزس. یبار اینی ک میگمو امتحان کن ایشالله قبول کنه

پیاز رو رنده ریز کن (یه بندانگشت بشه)تویه یه قاشق چایی‌خوری روغن(معمولی یا زیتون یا کره) سرخ کن اندازه یه ناخون رب گوجه بنداز تفت بخوره . یه قاشق غذاخوری برنج نیم دونه بریز. ب مقدار برنج، کدو حلوایی (یا سیب زمینی) رو خیلی نگینی کوچولو ریز کن چند قطره آبلیمو بزن یکم نمک بزن. یه بندانگشت بالاتراز مواد،اب بریز نیم ساعت بجوشه با حرارت کم. ایشالله جواب بگیری خبرم کن