2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست
اره سانستول میدم بهش

سوپ میخوره؟ جداگانه درست میکنی یا سوپ معمولی ک خودمون میخوریم؟ مزه دار باشه شاید بپسنده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ میخوره؟ جداگانه درست میکنی یا سوپ معمولی ک خودمون میخوریم؟ مزه دار باشه شاید بپسنده

نه سوپ دیگه سوپ خودمونو میدم سوپ رستوران هم دادم اگه ابکی باشه میخوره ولی پرمواد باشه تف میکنه چون بلعش ضعیفه دکتر گفته زیاد ابکی نده تا عادت کنه بتونه غذای خودمونو بخوره ولی لامصب هیچی دوست نداره فقط میخواد یچی بخوره که راحت بره پایین

خب خواهر اون برنج از دهن برمیگرده بی مزس. یبار اینی ک میگمو امتحان کن ایشالله قبول کنه  پیاز ر ...

من همین ترکیبی که‌گفتین+گوشت ماهیچه و اب قلم براش دست میکنم با نمک و دارچین و ابلیمو ولی اونم میریزه بیرون خلاصه همه چیووو میریزه بیرون با دهنش حتی بستنی و کیک و میوه

اره دختر منم تولدش دقیقا سه کیلو بود توی ۱۰ ماهگی ۱۰ کیلوبود ۱۱ ماهگی هنوز وزنش نکردم زیادی حساس ش ...

من لاغرم همیشه حسرت چاقی ب دلم هست 

ولی چ میشه کرد ان شالله سالم باشن 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من همین ترکیبی که‌گفتین+گوشت ماهیچه و اب قلم براش دست میکنم با نمک و دارچین و ابلیمو ولی اونم میریزه ...

ای بابا خیلی شرایط بدیه خدا صبرت بده 🙁🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

این تاپیک مانتو هستش؟

عه پاک کرد نی نی یار دمش گرم😍امروز لینک اون تاپیک مانتو رو گذاشتم پاک کرد

غذای سفره ک خیلی وقته شروع کردم برنج و خورشت اینا میخوره گاهی زیاد گاهی کم. دیشب کوکو سبزی داشتیم فق ...

همین ک غذای سفره رو بخوره کفایت میکنه حساس نباش چند روزی براش درست نکن اگرم درست کردی تعارفش نکن سفره بنداز خودت بشین بخوردن خودش میاد میخوره

اکثر بچه ها فرنی و نشاسته دوست ندارن و نون خالی خیلی دوست دارن نون سبوس دار مثل بربری بده دستش بخوره سرلاک بهش بده گوشت قلقلی کن سرخ کن  بذار جلوش خودش بخوره غذا رو بریز تو ظرف بذار جلوش حتی شده با کثیف کاری بخوره ولی بده بخوره یه مدت قید تمیزی خونتو بزن اما اصلا بهش زور غذا نده کم کم درست میشه 

من یه عکس از پسرم دارم به خدا تا سوراخای بینیش و موهاش هم قرمه سبزیه با قابلمه گذاشتم جلوش میگم وتی چه صبری داشتم   ولی کم کم غذا خور شد من هیچ وقت به زور بعش غذا ندادم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍