شله_زرد۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5677 عنوان نوش جان اعلیحضرت رو تموم کردم😭😭 396 بازدید | 54 پست خیلی ناز بوددداواسطش خسته شدم ولی خیلی خوب تموم شدبه پای عاشقان ماه و آقای ملکه نمیرسید در حد علاقه پادشاه و ازدواج ممنوع بود حتما ببینیتش😭❤️❤️ چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟ امروز | 01:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شله_زرد۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5677 دو قسمت اخرشو ندیدم حال نداشتم اسپویل کن تا کجاش دیدی چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
شله_زرد۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5677 بنظرم میتونست بهتر تموم بشههه منو راضی کرددد چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
شله_زرد۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5677 خیلی مسخره تموم شدفقط سمبلش کردن 😑 خوب بود باز البته من در حال پخش ندیدم همشو یه جا دیدم شاید بخاطر اینه چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1554 وای خیلی مسخره بود نمیفهمم چطور دوستش داشتید عشقشون خیلی بی روح و تصنعی بود بعد هم پادشاه هزارتا زن و صیغه داشت یهو همه رو دور انداخت بخاطر این زن جدید! عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 10420 دو قسمت اخرشو ندیدم حال نداشتم اسپویل کن آخرش به نظرم قشنگ بود نسبت به کلش با اینکه قابل حدس زدن بود کاملا تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
شله_زرد۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5677 وای خیلی مسخره بود نمیفهمم چطور دوستش داشتید عشقشون خیلی بی روح و تصنعی بود بعد هم پادشاه هزارتا زن ... بنظرم عشقی بینشون وجود نداشت تا همون چند قسمت آخر که بنظرم خیلی عمیق بود البته از سمت دختره کمتر که بنظرم طبیعی بود در برابر پادشاه مقاومت کنه چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
گوربا_قانوم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 7625 تا کجاش دیدی اونجا که پادشاه میرقصید قسمت دهم لایک نکن😑
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 10420 فکر کنم حافظه م خرابه واقعا همین چند روز پیش دیدمشاصلا یادم نمیاد زناش کی بودن چه بودن تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1554 بنظرم عشقی بینشون وجود نداشت تا همون چند قسمت آخر که بنظرم خیلی عمیق بود البته از سمت دختره کمتر که ... خیلی یهویی و چرت ایجاد شد اون عشقبعد هم اوت سکانس تولد مادربزرگ مضحک بود همه خشکشون زده بود دختره بیاد پادشاه رو بغل کنه تاریخ رو به سخره گرفته بودن عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
شله_زرد۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5677 اونجا که پادشاه میرقصید قسمت دهم ای باباااااااز اونجا به بعدش اصل داستانه به اندازه کل 10 قسمت تو اون 2 قسمت اتفاقات مختلف افتاد😂 نمیشه اسپویل کنم واقعا چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1554 آخرش به نظرم قشنگ بود نسبت به کلش با اینکه قابل حدس زدن بود کاملا آره باز پایانش یکم اوکی تر بود عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...