2777
2789
عنوان

کیا بچه زیر دوسال یا بیشتر دارن😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 56 پست
بخدا خیلی سختهدیشب یکیشون چند ساعت فقط گریه میکرد انقدر اعصابم خورد بود محکم پامو کوبیدم به دیوار از ...

سعی کن نزاری همو بزنی منو خواهرم یه سال فرق داشتیم ولی خیلی کتکش میزدم ولب الان خیلی دوسش دارم

دختر من فوق العاده بد غذا، بد ادا، خیلی هم نق نق میکنه، دائما هم به من چسبیده، اندازه ی یک شاشیدن از ...

احتمالا این زودیا مریض نشده؟پسر من بعد از سرماخوردگی بدتر شد و همشش به سینه ام میچسبه پوست سینه ام داره میسوزه🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن نزاری همو بزنی منو خواهرم یه سال فرق داشتیم ولی خیلی کتکش میزدم ولب الان خیلی دوسش دارم

بابا دارن بازی میکنن یهو حمله میکنن و میزنن حتی کنارشونم باشم انقدر تو این زمینه سرعت عملشون بالاس نمیتونم جلوشو بگیرم

هرچی هم جداشون میکنم دوباره میرن میچسبن کنار هم

من که با پسرم‌میریم فروشگاه همش میخواد همه چیو بریزه به هم یا تو سبد هر چی هس میخواد بریزه بعد بچه ه ...

دختر من دیوارِ راستو میره بالا 😂

از دستش جایی نمیرم

چووووون هر جااااا برم فقطططط باید پشت سرش راه برم نزارم خراب کاری کنه😬

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

احتمالا این زودیا مریض نشده؟پسر من بعد از سرماخوردگی بدتر شد و همشش به سینه ام میچسبه پوست سینه ام د ...

ببین چن ماه دیگ تحمل کن ازشیربگیری اوضاعت خیلی بهترمیشه وب نسبت خابشم بهترمیشه.منم زیر دوسال ی خاب درست نداشتم 

یکسره. بیدارمیشد

میدونم‌چی میگی ببین ندیده میگم‌از بچه من بدتر نیسدخترمن کولیکی بود از لحظه اول فقططططط گریه روزوشب ف ...

پسر من تا یک سالگی بااااید فقط تو پتو تاب میخورذ سر همین من دیسک کمر گرفتم چقدر سخته بچه اینجوری باشه🥲

پسر من ۲۷ ماهشه باهمه اذیتاش اندازه یه دنیا دوسش دارم بچه سختی داره بی خوابی داره همون شلوغ کنن ولی تنشون سالم و سلامت باشه و عاقبت بخیر بشن خونه های آپارتمانی و تنهایی و رفت وآمد کم باعث شده بچه ها کلافه و اعصاب داغون باشن تقصیری ندارن

وای پسر منم میزنه تو صورت خودش به خصوص وقتی کاری که میخواد انجام نمیدم حتی سرشو میکوبونه به زمین هرر ...

نمی‌دونم این چه اخلاقیه که بچه ها دارن تا میگم فلان کار نکن یا فلان چیزو نمیدم با دو تا دست تو سرش میزنه 😐😐😐. بچه منم دو سالشه، تو این دو سال نه خواب دارم نه خوراک نه یه حموم دسشویی درست حسابی رفتم همش با ترس با جیغ و داد. فقط میگم خدایا کی بزرگ میشه که راحت شم یه نفس بکشم. 

عزیزم وقتی مادر افسرده و خسته باشه بچه هم‌بدتر بدقلقی میکنه و این مثل یه چرخه میشه،بچه که نمیتونه از ...

ممنونم برای حرفات عزیزم اتفاقا دو بار با روانشناس صحبت کردم و باز یه نوبت ذیگه گرفتم کلا بچه ی من سخته..مادرمم همش میگه پا و‌کمرم درد میکنه با عذاب وجدان بچه رو میذارم پیشش تا هم میرسم بهش میبینم بنده خدا میگه ماشاالله به بچه ات خیلی اذیت میکنه خب من بیشتر عذاب وجدان میگیرم

پسر من ۲۷ ماهشه باهمه اذیتاش اندازه یه دنیا دوسش دارم بچه سختی داره بی خوابی داره همون شلوغ کنن ولی ...

وای نگو پسر من عاشق بیرونه فقط میخواد بیرون باشه بازی کنه بگرده ولی شوهرم همش سرکاره منم دیسک کمر دارم نمیتونم تنها ببرمش برای همین بچه انرژیش تخلیه نمیشه

پسر من تا یک سالگی بااااید فقط تو پتو تاب میخورذ سر همین من دیسک کمر گرفتم چقدر سخته بچه اینجوری باش ...

کاملا میفهممت لنگشو داشتم خخ

ولی خب گذشت 

بی خیال سلامت تنشون 

یکم دیگ بگذره راحترمیشی

خب شما خودت یاد دادی اون که نمیدونسته تاب بازی تو پتو چه جوری

ای خواهر اصلاااا نمیموند هیچچچ کجا ن تو گهواره ن رو زمین ن بغل ن ننو هیچیییی ..اینم امتحان کردیم شد و تا میذاشتیم تو گهواره بیدار میشد یاد اون روزا میفتم اشکم درمیاد هر روزش یه هفته بزام میگذشت

بچه ی منم لنگ بچه ی شماست!خستهههههه تر از خسته امبا قرص های روانپزشک سر پا هستم!تازه من دست تنها هست ...

مگه چیکار می‌کنه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

وای نگو پسر من عاشق بیرونه فقط میخواد بیرون باشه بازی کنه بگرده ولی شوهرم همش سرکاره منم دیسک کمر دا ...

من روزی یه بار با ماشین میچرخونمش یا میبرم خونه خواهرم ولی ۲۴ساعته میگه با من بازی کن من ظرفامو صبح تا شب رو آخر شب میشورم غذامم خوابید درست میکنم