2777
2789

چاقی درمان داره راه حل داره . پیاده روی میکنن ورزش میکنن فوقش اسلیو معده یا پیکر تراشی میکنن . ولی دلت به حال خودت بسوزه که علم انقدر پیشرفت نکرده بیشعوریتو درمان کنه ‌‌‌....‌

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت بحال خودت. و افکار عقب موندت بسوزه واالبته بیشتر دلت بحال خودت بسوزه که باتعریفاتی که کردی شوهر ظاهرپسندی داری حتماچاق شی نمیخوادت دیگه پس بیشترازهمه دلت واسه خودت بسوزه 

من که با امید به خدا و یک امید قوی و اراده قوی جایگاهی رو کسب کردم با لطف خدای بزرگ که هزاران زن لاغر و خوش هیکل و مانکن حسرت یک لحظه بودن در جای من رو دارند پس به چاقی و لاغری نیست به تلاش و شعور و همته نه بدن و لباس و دل و قلوه ... کم نیستند مردهایی که خیلی ثروتمند و میلیاردر هستند و هرروز میان جلوی میز من ساعتها منتظر می مانند دست به سینه تا دستور پرونده سونو بنویسم یا یک نگاه بندازم .... اینجا فرق مشخص میشه ....هیکل خوب با چند تا جراحی درست میشه اما اخلاق خوب و شعور و معرفت با کدوم جراحی درست میشه ‍؟؟ 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

تو همونی نیستی که دنبال اسم مامان طرف بودی واسش دعا زبان بند بگیری؟ 🤔

تاپیکتو یادمه

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

فکر کنم فقط این تاپیک رو زدی که مورد حمله قرار بگیری 

واقعا هدفت از این حرفهای بی معنی چی هست 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
مهم‌ اعتماد به نفسه، بیای خواهر شوهر منو ببینی چاق به تمام معناست اعتماد به نفسش سر به فلک کشیده

دقیقا 

اکثرا منم هرچی دیدم همین بوده والبته خوش شانس بودن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

فکر کنم فقط این تاپیک رو زدی که مورد حمله قرار بگیری  واقعا هدفت از این حرفهای بی معنی چی هست& ...

خالی کردن عقده🫢

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...