2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیر داره کالری شماری؟با چ برنامه ای؟باعث ریزش مو..نمیشه چون ریزش مو دارم شدید 

نه برنجت رو حذف نکن

برنج که خواستی دم بندازی برا خودتو جدا تو یه قابلمه کوچیک مثلا ۵تا قاشق بردار 

بخار پز کن

همه چی هم میتونی بخوری

حذف کردنی نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من که با امید به خدا و یک امید قوی و اراده قوی جایگاهی رو کسب کردم با لطف خدای بزرگ که هزاران زن لاغ ...

ببخشید ولی ینی چی هیکل خوب با جراحی درست میشع؟؟

هیچوقت ی هیکل مصنوعی،هیکل خوب نیس.

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
روزی چندکالری مصرف داشتی

من اوایل که وزنم زیاد بود رژیم سخت گرفتم ۱۱۰۰ تا

الانکه دوران تثبیتم روزی ۱۶۰۰تا 

یه روز هم گشنگی نکشیدم چون اصولی وزن کم کردم و کم کم حجم معده ام کم شد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من با قد ۱۸۱ و وزن ۱۰۰ کیلو بهترین اندامو دارم ...پایین تنم حسابی چاقه (ران و باسنم)و بالا تنم لاغر😎 ..‌همه نوع لباسم بهم میاد تو نگران ما نباش

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

دلت نسوزه من یه زن چاقم که خیلی خودمو دوست دارم  از زندگی لذت میبرم ورزش میکنم تلاش می‌کنم لاغ ...

بتو میگن زن موفق

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

من که با امید به خدا و یک امید قوی و اراده قوی جایگاهی رو کسب کردم با لطف خدای بزرگ که هزاران زن لاغ ...

اره واقعاات گل گفتی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
چربی نداره میخواد بیاد ازمون بگیره بزن به جاهای که لازمه ولی کور خونده عمرن بدم 

😅😅😅

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ببخشید ولی ینی چی هیکل خوب با جراحی درست میشع؟؟ هیچوقت ی هیکل مصنوعی،هیکل خوب نیس.

خیلی ها الان جراحی میکنن مصنوعی هم نیستن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔