2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی😐

433 بازدید | 37 پست

امشب تو جمع خانوادگی فامیلی مادری بودم 

به پسر خالم یه لحظه نگاه کردم

بعد با خودم فکر کردم چطور بعضیا با فامیل یا پسر دایی پسر خالشون ازدواج میکنن

بقیه نمیدونم ولی برای من خیلی چندش عجیبه

اصلا آدم چطور میتونه عاشق پسر خالش بشه 

چون تو خانواده مادری پدری من هیچکس ازدواج فامیلی نکرده و تو خانوادمون هم مرسوم نیست 

(با احترام به همه کسایی که ازدواج فامیلی داشتن)

حرفم فقط یه نظره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا باهم خیلی راحتید ک این نظرو دا ی

من ازدواج فامیلی داشتم، تا قبل از اون فقط در حد سلان علیک ارتباط داشتیم واسه همین این حسو نداشتیم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خب بعضی ها مخصوصا دوره ما با پسردایی پسرعموهامون صمیمی هستیم شوخی میکنیم میگیم میخندیم مثل برادرمونه

ولی قدیم تر ها اینطوری نبود ک.. باهمدیگر راحت نبودن ب اندازه الان مثلا مامان بابای منم ازدواج فامیلی داشتن

منم ازدواج فامیلی دوست نداشتم ولی الان میگم کاش شوهرم فامیلم بود . بکی از مزیت های ازدواج فامیلی اینه که با فرهنگ خونواده طرف آشنایی.

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

احتمالا باهم خیلی راحتید ک این نظرو دا یمن ازدواج فامیلی داشتم، تا قبل از اون فقط در حد سلان علیک ار ...

ما کلا خانوادگی خیلی راحتیم 

مثلا پسر خالم برام مثل داداشمه 

عین اینه با داداشت ازدواج کنی 

همونقدر چندش همونقدر مسخره 

والا خود پیامبر هم‌ گفته با فامیل ازدواج نکنید اونوقت یه عده ایرانی میگن عقد پسرعمو دختر عمورو تو آسمونا بستن😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠