2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا هم امیدی دارن مث یه سریا که با وجود بیشعوری همچنان امیدوارن

جررررر چطور به ذهنت رسید عالی بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خدا یه عقلی به تو بده یه پولی به من

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

اول اینکه مهم اینه آدم خودش خودش رو دوست داشته باشه 

دوم اینکه خیلی از آدم ها از انسان های تپلی خوششون میاد

و سوم اینکه حداقل انسان های اور سایز مطمئن هستن که به خاطر بدنشون بی خود و بی جهت مورد پرستش قرار نمیگیرن 

تاپیکت خیلی گوهه میدونستی؟ ب همون انگیزه ای ک اسکلتیا زنده ان؟ این چ مزخرفیه گفتی واقعا 

دلتم نسوزه یهو ته میگیره میرسه ب ماتحتت میسوزی گناه داری دل منم واست میسوزه یهو خلمشنگ بدبخت عقده، ای

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دلت نسوزه من یه زن چاقم که خیلی خودمو دوست دارم 

از زندگی لذت میبرم ورزش میکنم تلاش می‌کنم لاغر شم 

به نظر بقیه خیلی هم خوشکلم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
نه ایشون داره به زنای چاق فکر میکنه فعلا 🤐

فکر کنم اصلا فکر نمیکنه همینجوری میاد زر میزنه

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

شکم پهلو دارم ولی خلبان بچه کوچیک باشگاه نمیشه رف

بهونه نیار 

اگه واقعا مصمم هستی بی ورزش 

تو خونه

کالری شماری کن

من ۲۰ کیلو به این روش کم کردم عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری