2777
2789

خونه مادرشوهر بودم 

بعد اونا رفتن قم من اون اشغال کار داشت نرفتیم. ظهر املت درست کرد. بعد شب دیگ چیزی  نبود  باز گفت املت درست کنم من نخوردم  گفتم بدم اومده گفتم فلافل میخام هی گفت موجودی ندارم  موجودیش 900 بود حالا گفت برم سوسیس بگیرم گفتم نه فلافل گفت خودت داری حساب کن بعدا بهت میدم گفتم ندارم فقط 100 تومن دارم  اونم زنگ زد  ب ساندویچی یدفع گفت تو بهم بده حساب کنم خودم موجودیم کمه من گفتم ندارم گفت تو درک نداری اینا انگار چی ازش خاستم  ی فلافل یدفع اعصبی شد انقد منو زد  نمیدونم من مقصرم یا نه  آخرش همون صد تومنی زدم  ولی فلافل نخوردم انداختم تو اشغالی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهر املت درست کرد شب سر فلافل دعوا کردین با صد تومان یعنی به سیب زمینی نبود سرخ کنی یا آب پز کنین بخورین

اونوقت چرا فلافل انداختی سطل اشغال اینکارا چیه دیگ

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ظهر املت درست کرد شب سر فلافل دعوا کردین با صد تومان یعنی به سیب زمینی نبود سرخ کنی یا آب پز کنین بخ ...

منو زد سر یک فلافل اذیتم کرد  دادو بیداد کرد خودش سفارش داد درسته اصرار کردم ولی وقتی سفارش میدی دیگ چرا زهرمارم کردی

حالا تو که میدونستی ۹۰۰ بیشتر نداره یه امشبو ساندویچ نمیخوردی 

آخه ۹۰۰ الان پولِ اونم واسه یه مرد ؟؟؟معلومه شوهرت از این وضعیت ناراحتِ کاش درکش میکردی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

منو زد سر یک فلافل اذیتم کرد دادو بیداد کرد خودش سفارش داد درسته اصرار کردم ولی وقتی سفارش میدی دیگ ...

اونک کلا تعطیله که سر فلافل کتک میزنه ولی خب رفتارهای خودتم درست نیست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

تاپیکای دیگه ات رو‌نخوندم ولی اینجا مقصر تویی 

چیکارمیکنی که شام نمیپزی؟حالا ظهر املت خوردی شب یه چیزی درست میکردی 

بعدم صدتومن را همون اول میدادی 

شوهرت ۹۰۰موجودی داره باید بره همشو فلافل بخره؟

یه ریال ته کارتش نباشه خدایی نکرده یه جا گیر بیوفتید؟؟

خیلی عجیبه یه آدم چطور اجازه میده انقدر تحقیرش کنن، و لعنت به مرد بد

اسی واقعا یک زن کم عقلی و بی عزت نفس تمام ناراحت هم یشه مهم نیست زن نمیتونه خودش جمع کنه شوهر کردن هنر نیست بخدا عزت نفس خودش اورده پایین با این عتیقه اه