2777
2789

و البته عزیزم بنظرم برای کسی که به زیبایی های ظاهری اهمیت میده انقدر و ففط میخواد خودش رو عرضه کنه که مردم ازش لذت ببرن باید هم چنین مسئله ای مهم باشه .

زیبایی ظاهری و سلامتی خیلی خوبه ولی انقدر بی شخصیتی واقعا نپسندیده است.

شاید باورت نشه ولی منم دلم به حال خودم سوخت که همجنس مثل شما دارم 

#انسانیت
چاقی درمان داره ولی بیشعوری خیر در ضمن حرف اضافه بزنی تورو هم میخوریم تا حالیت شه خر خانم

بهترین کامنت😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلن می گم مگه همه باید توی این دنیا لاغر باشند هرکسی یه جوری آفریده شد چاق لاغر بلند کوتاه خدا خودش دست داشته هرکسی رو یه جوری خلق کنه تمام ادم ها که نباید مثل هم باشند هرکس جایگاه خودش داره زندگی خودش وداره

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد
۳۰ نه ۲۰ کیلو کم کردم خب هرچی میخوری مینویسی حواست هس تو محدوده مجاز باشه من اسفند شروع کردم تا خ ...

چه خوب میشد یه تاپیک در موردش میزدی و تجربه ات و نکاتت رو میگفتی دعات میکردن♥️

ببخشید ولی ینی چی هیکل خوب با جراحی درست میشع؟؟ هیچوقت ی هیکل مصنوعی،هیکل خوب نیس.

منظور من اینه هیکل چاق رو با دو تا جراحی و دیگر تراشی پ عمل میشه درست کرد عیبش رو رفع کرد اما افکار و نیت و  ذات خراب و اخلاق بد رو با هیچ راهکاری نمیشه درست کرد

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

۸۱ کیلو خوش اندام ؟البته ک همه خانوما خوشگلن و جذاب ،چه لاغر و چه چاق ،اینو جدی میگم ، ولی فکر نکنم ...

ببین هیکلم همه چیش خوبه ولی شکم پهلو دارم اونم بخاطر زایمان و بارداری شکمم شل شده کوچیک شده ها ولی شل شده باید ورزش کنم 

در کل خودم وزن۶۵دوس دارم بنظرم خوبه و راحته

چاقی درمان داره ولی بیشعوری خیر در ضمن حرف اضافه بزنی تورو هم میخوریم تا حالیت شه خر خانم

وای 😂😂

😂😂😂😂

بعد میگن تپلا مهربونن 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

من که با امید به خدا و یک امید قوی و اراده قوی جایگاهی رو کسب کردم با لطف خدای بزرگ که هزاران زن لاغ ...

اابته شما هم با این کامنت نشون دادی که گره‌های درونی داری... حرف شما هم قشنگ نبود... اینکه از دست به سینه بودن مردم لذت میبری خودش ضعفه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ببین هیکلم همه چیش خوبه ولی شکم پهلو دارم اونم بخاطر زایمان و بارداری شکمم شل شده کوچیک شده ها ولی ش ...

قدتون چقده

من قدم ۱۶۵ وزنم ۶۴ 

منم بعد زایمان ی ذره شکم آوردم ولی روزی یک ساعت و نیم بدنسازی میکنم، بدون رژیم ،خیلی خوب شدم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

نخوریش 🤣

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من که با امید به خدا و یک امید قوی و اراده قوی جایگاهی رو کسب کردم با لطف خدای بزرگ که هزاران زن لاغ ...

خب پارتی داشتی شغل دولتی رفتی 

این اراده و اینا نمیخواد 

وگرنه جاهای خصوصی متاسفانه به اندام هم نگاه میکنن و کم پیش میاد ادم تپل استخدام کنند