2777
2789
عنوان

مخارج ماهانه ی من و دعوا با همسر بیایید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با كم خرجي ويا هرج نكردن البته وقتي ادم داره اصلا موافق نيستم 

يه روتين مناسب برا زندگي بشدت خوبه

شما شرمنده ها شبيه اينا كه تازه به پول رسيدن عمل ميكني اصلا متناسب نيست نميگم پولش زياده ميگم سبكسرانه خرج ميكني 

من هر هفته اصلاح صورت ميرم 

كفش خصوصا كتوني برند ميپوشم 

به پوست و موم ميرسم 

ولي ميدوني بهترين شامپو و ماشك مو نرم كننده مويي كه بهم ميسازه رو ميخرم 

روتين پوستي دارم نميرم يهو هفتصد بدم ماهانه برا يه روز 

هر روز به پوستم ميرسم 

ووو

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
والا بخدا.....اون۵۰۰تومنم زر زدم تو بگو۵۰تومن

🤣🤣

من ۷۰ میدم وکس و اصلاح صورت 

۲۰۰ اپلاسیون

چون خیلییییی پشمالوام واقعا هیچحوره نمیشه این دوتارو حذف کرد🤣🤣

این ماهم واسه تنوع ناخن گذاشتم ۲۰۰ 

چندوقته میخوام برم پاکسازی یه جا قیمت مناسب پیدا کردم فقط هزینه مواد۲۰۰ میگیره پولم نمیاد🤣

ولی لیزر توی الویتام قرار داره انشالله حقوق شوهرم زیاد شه حتما میرم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من با كم خرجي ويا هرج نكردن البته وقتي ادم داره اصلا موافق نيستم  يه روتين مناسب برا زندگي بشد ...

عامو خداوکیلی هرهفته چطوری میری برا اصلاح؟؟جز هزینش چطور وقتشو داری اخه بعدشم ناموسن اون موهای زیر پوستیت چی میشن

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

با توجه ب درامدش خیلی نرمال ورو ب پایینه س و نیم میده  خودت ک بیشتر هزینه میکنی بیشترحقوقت و گذاشتی ک از ایشون نگیری دیگه! 

بعدم الان این خرجایی ک گفتی وافعا لازمه هر خانمیه ک انجام بده درسته خیلیا یا ندارن ک انجام بدن با خسیسن یا همسرشون خسیسه یا کلاب خودشون نمیرسن ! پس دلیل نمیشه ک بگن سما زیادی دارین خرج میکنین

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عامو خداوکیلی هرهفته چطوری میری برا اصلاح؟؟جز هزینش چطور وقتشو داری اخه بعدشم ناموسن اون موهای زیر پ ...

من به هيچ عنوان كرمپودر نميزنم 

برا همين اصلا دوست ندارم موهاي صورتمم پيدا باشه 

ولي هر هفته ابرو برنميدارم 

هر ٥شنبه ساعت دو وقت دارم هر ١٥روزم يكم دورگيري ميكنه ابروهامو

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
🤣🤣 من ۷۰ میدم وکس و اصلاح صورت  ۲۰۰ اپلاسیون چون خیلییییی پشمالوام واقعا هیچحوره نمیشه این ...

دیدی من از همه بدبخت ترم....تو باز اون۲۷۰رو خرج میکنی....ببین شرایط مالی  بطور وحشتناکی بگارفته که ۵ماهه باردارم یه جفت جورابم نتونستم بخرم برا بچم....یااینکه وقت دکترم چکابم گذشته ندارم برم....🥲گریم گرف بخاطر بچم.....

به نظرم نرمال هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دیدی من از همه بدبخت ترم....تو باز اون۲۷۰رو خرج میکنی....ببین شرایط مالی  بطور وحشتناکی بگارفته ...

موقع اقدام وضع مالی تون چطور بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
موقع اقدام وضع مالی تون چطور بود

خوب بود...من دوران نامزدی باردار شدم و عروسی گرفتم ازشانس گندم۲روز شوهرم بخاطر عروسی نرف سرکار اخراجش کردن.‌‌‌..خیلی بده..از الان دلم براش کباب میشه بقران

خوب بود...من دوران نامزدی باردار شدم و عروسی گرفتم ازشانس گندم۲روز شوهرم بخاطر عروسی نرف سرکار اخراج ...

ای بابا