2777
2789
عنوان

مخارج ماهانه ی من و دعوا با همسر بیایید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 65 پست
دیدی من از همه بدبخت ترم....تو باز اون۲۷۰رو خرج میکنی....ببین شرایط مالی  بطور وحشتناکی بگارفته ...

بمیرم واست عزیز دلم غصه نخور درست میشه درستم نشد تموم ک میشه 

اون بچه هم روزیه خودشو میاره باخودش 

کار شوهرت چیه؟حقوقش چقده ک ی چکاپ نمیتونی بری 

من تا چندماه پیش هرماه کلی هزینه دوا و دکتر میدادم خیلی سخت بود الان ول کردم مجبور نیستم تو این اوضاع ک دوا درمونم ب قیمت سختی کشیدنم میگذره ب فکر بچه باشم ک گفتم دستو بال شوهرم بازشه کار شوهرم اوکی شه میریم دنبالش

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
برو ریمو کن

اخه دوسشون دارم 

اینقدا دیگ حق من هست دلمو خالی نکنید🤣🤣

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود...من دوران نامزدی باردار شدم و عروسی گرفتم ازشانس گندم۲روز شوهرم بخاطر عروسی نرف سرکار اخراج ...

خدا بزرگه ناراحت نباش این چیرا پیش میاد منم تو بارداریم خیلی بی پولی کشیدم الان دخترم دوسالشه اما خدارو شکر بهتر شدیم البته خیلی تلاش کردیم

بمیرم واست عزیز دلم غصه نخور درست میشه درستم نشد تموم ک میشه  اون بچه هم روزیه خودشو میاره باخ ...

خدا نکنه عزیزم...شغلش ازاده عزیزم..من از هیچکدوم نموندم بخدا نخوردیم نپوشیدیم از ازمایشام داروهام نموندم اما بالاهم گفتم من دوران عقد باردار شدم و بخاطر عروسیم شوهرم دو روزنرف سرکار اخراجش کردن بی انصاف ها....برای همین پولش به دستش بستس...

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
خدا بزرگه ناراحت نباش این چیرا پیش میاد منم تو بارداریم خیلی بی پولی کشیدم الان دخترم دوسالشه اما خد ...

خداروشکر عزیزم ازین هم بهتر باشیم انشالا

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️