2777
2789
عنوان

مخارج ماهانه ی من و دعوا با همسر بیایید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 65 پست

خوبه دیگه بهتر از این چی میخوای 😆 البته هرکی داره خوش به حالش نوش جان خرج میکنه ولی همسرتون شاید شما رو با خانم‌های دیگه که خرجشون پایین تره مقایسه میکنه شاید تو ذهنش اینه جامعه وضع اقتصادیش بد شده یکم بیشتر مراعات کنی در هر صورت کسی نمیشه قضاوت کرد شاید همینقدر هم آدم خرج نکنه افسرده میشه 

من سرویس مدرسه هستم و برا همین بنزین زیاد مصرف میشه ک خودم میدم

ببخشيد به نظرم با توجه به شغلتون هزينتون فوقالعاده بالاس

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرماه ضد افتاب میخری؟ هرماه روغن ماشین عوض مبکنی؟ هرماه میری فیشیال؟

بله چون سرویس مدرسه هستم و کیلومتر ماشین میره بابا و هر ماه نیاز ب عوض کردن روغن ماشین هست 

ضد آفتابم کلا خیلی حساسم و ۳ ساعت یه بار تمدید میکنم و کلا ب پوستم میرسم 

من کاری به خرج ت ندارم زیاده یا کمه چون لایف استایل هر کسی فرق میکنه

من تقریبا هیچ خرجی ندارم

ولی تمام مخارج ت صفر تا صد وظیفه ی همسرته که بده

چه شرعی 

چه قانونی

حالا تو لطف میکنی تو مخارج ت از حقوق خودت کمکش میکنی  

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

باورت میشه حتی اصلاح هم دلم نمیاد بدم با تیغ صورتم میزنم ابروهام خودم تمیز میکنم ولی شوهرم خسیس نیس ...

خب اکثرا اینطوری میشه....ولی بعضی از خانوما ک دل رحمیه کوچیکی برا شوهرشون ندارن و زبون دارن اندازه چی اونا بهترن بنظرم..‌‌..والا منم همینم بخدا وقتی میبینم یع گرون پول نیس جیب شوهرج چرا بخام شرمندش کنم....به حد کافی وقتی میبینه ک دور خیلی چیزا خط کشیدم خودش ذره ذره اب میشه انصاف نیس

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
من کاری به خرج ت ندارم زیاده یا کمه چون لایف استایل هر کسی فرق میکنه من تقریبا هیچ خرجی ندارم ولی ...

اگر بحث خرج و قانون وسط باشه حداقل نصف این خرجا از نظر قانونی به هیچ وجه وظیفه شوهر نیس  و میتونه نده

اگر بحث قانون و شرعه این خانم نمیتونه بدون اجازه همسرش کار کنه یا حتی بیرون بره

پس از شرع و قانون حرف نزنید ک اگر کسی بخواد صد در صد اجراش کنه هیچ زنی باهاش کنار نمیاد

من سرویس مدرسه هستم و برا همین بنزین زیاد مصرف میشه ک خودم میدم

آهان، میتونین یه کاری کنین به جای ریز هزینه ها مثلا ماهی چهار پنج تومن ازش بگیر دیگه توضیحات نده چیکار کردی بده فقط برای خودت 

اگه اینجوریه ک هر کس برا خودش خرج میکنه پس زندگی مشترک چی میگه این وسط

خب یهو هر کی برا خودش غذا بپزه و خرج خورد و خوراکشم جدا باشه دیگه.....

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من ۶۰ تومن م واسه اصلاح نمیدم چند صد ماه یه بار آرایشگاه میرم

من ماه پیش ۲۰۰ ناخن گذاشتم الان دارم سکته میکنم ماه بعدو چیکار کنم😐🤣🤣🤣

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من ۶۰ تومن م واسه اصلاح نمیدم چند صد ماه یه بار آرایشگاه میرم

من جاهای ارزون پیدامیکنم یه اشناپیداکردم مثلاوکس۵۰برام انجام میده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!