2777
2789
عنوان

مجردی بهتره یا ازدواج؟

384 بازدید | 31 پست

من یه مدت تنها زندگی می کنم سه ماهه تقریبا اوایل خیلی اذیتم می کرد هعی زنگ می زدم به خانواده م یا دوستامو دعوت می کردم ولی بعد یه ماه که رفتم خونه خیلی همه چی اذیتم می کرد هیچ چیز نمی تونست به سلیقه من باشه و اینکه نمی دونم انگار عادت کرده بودم هی روزشماری می کردم

الان با این وضع فکر نکنم بتونم ازدواج کنم کلا آدم درون گرایی ام و خیلی به تنهایی اهمیت می دم

شما که خودتون یا کسی رو می شناسین درونگرا باشه و ازدواج کرده باشه و مشکلی نداشته باشه؟

والا چه از نظر عاطفی چه جنسی احساس نیاز نمی کنم و در ضمن ۲۳ سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایط داره،دختر دیدم انقدر تو رفاهه دنیا خواستگار داره ولی دوست نداره شوهر کنه میگه میترسم ارامشم از بین بره یکی هم عین من از بس زجر کشیدم خونه بابام زود شوهر کردم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

ببینید هیچکدوم خوب نیستن

زمانی خوبن

که اون حس تنهایی نباشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

هر وقت از مجردی خسته شدی متاهلی بهترینه. 

متاهلی این طور نیست به تنهایی و استقلالت آسیب برسه اتفاقا استقلال بیشتری داری و تهش میدونی یکی حواسش بهت هست و حسش عالیه.. 

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.