2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44350 بازدید | 291 پست
جدی هستی الان😐 سنش کمه؟

بیست و خورده سنشه الان من یه مورد از کاراشو گفتم همه میگن دروغ میگی کل کاراسو میگفتم تاپیک میترکوندن باورت میشه به بچش یاد داده ماهارو میبینه علامت فاک نشون میده به جون پدر و مادرم اگه دروغ بگم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم تحلیلگر ،حتما اینم میدونید که زمان دوستی و یا حتی نامزدی ،زمان کافی برای شناخت کافی نیست و انس ...

(زیاد رو تحلیگر تاکید ندارم چون خیلی وقتا تحلیلام اصلا درست در نیومده ولی برا همون ها هم آمادگی دارم که عذر خواهی کنم .زیاد سخت نمیگیرم دنیا رو ) 

و اما بعد 

اون که صد در صد ...چه مرد چه زن تا وقتی زیر یه سقف نرفتن اصلا نمیتونن اخلاق همدیگه رو بشناسن اونم تازه بعد گذشت چند سال ....

من بیشتر از رفتار استارتر صحبت کردم ..زیاد با زن داداش و برادرش کاری ندارم ...اینکه بخواد اینجوری در مورد زن برادرش صحبت کنه و اون رو باعث ننگ و خجالت بدونه جالب نیست ..(استارتر صحبتی در مورد دوستی برادرش با همسرشون نکردن ..نمیدونم با هم دوست بودن یا نه و چه مدت )

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
منم دقیقا دیدم من دکتری دارم ایشون سیکل  نامزد بودیم به من گفتن تحصیلات تا یه جایی خوبه

آی دقیقا. .دست رو دلم نزار که پره خواهر😂

دیپلم داره بعد داداشم از اول عاشق درس خوندن. ..تا الان چندتا لیسانس از دانشگاهای مختلف و یه دونه فوق تو رشته مربوط به شغلش گرفته ولی هنوزم خسته نمیشه از درس. ...رفته شماره استادا رو برداشته و زنگ زده بهشون بد و بیراه😐😐شوهرمنو قبول نکنید....همیشه هم طرزفکرش اینه نباید بزاری مرد پیشرفت کنه و بالاتراز خودت باشه😐

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بله هست ،کم هم نیست چنین افرادی،من که نگفتم منطقیه،ولی می دونم هست و حتی چند مورد دیدم،پسر حتی خونه ...

جالب بود ..والا من ندیدم  ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ددقیقا، تا پست آخر نمیخوندم خوابم نمیبرد بعد پربازدیدا معمولا تاپیکایی بود ک همه حضورداشتن وهمه حرفی ...

ممتاسفم واسه ادم هایی مثل شما ..دلیل نمیشه چهار تا ادم میان دروغ بگن همه بگن من وقتی گفتم زن داداشم باعث ننگه ماس الکی نمیگم

وییی واقعا خجالت میکشم این کارارو میکنه قبلا چادر  مانتو میپوشید با دامن و شلوار گشاد الان با ب ...

چقدرزن داداش منو میگی🤣🤣شلوار دامنی با دامن رو هم میپوشید جواربم باهاش میپوشید 😁نیم تنه گشادم از روش...الان دوستم دارم ببینی چطوری میچرخه🤣🤣

بیست و خورده سنشه الان من یه مورد از کاراشو گفتم همه میگن دروغ میگی کل کاراسو میگفتم تاپیک میترکوندن ...

درسته ولی

از کجا میدونی مامانش یادش داده.

من خواهر زادم چهار سالشه علامت فاک نشون میده.

معلوم هم نیس از کجا یاد گرفته://///

مطمئنا با بد کردن زنداداشتون صرفا کل خانواده ات رو زیر سوال میبری به دلایل زیر  برادر شما این ...

استاد تحلیل های نامنظم 

خیلی از افراد هستن که تو دوران آشنایی و نامزدی به دلیل علاقه زیاد، منطق خودشون رو از دست میدن و عیوب فرد رو نمیبینن. 

از طرف دیگه خیلیا هم هستن که با فریبکاری تو این دوران سعی میکنن عیوب خودشون رو بپوشونن و یه جور دیگه خودشون رو نشون بدن. احتمال زیاد برادر استارتر این مسائل رو ندونسته. 

علاوه بر اون درسته ژنتیک بر جنبه های مختلف هوش اثر گذار هست ولی تو تمام خانواده ها افراد باهوش‌تر وجود دارند و بهره هوشی همه یکسان نیست. 

مورد آخر اینکه خیلیا عروس یا دامادی دارن که در سطح خانواده اشون نیست و به صرف داشتن اون شخص در فامیل سطح خانوادگی اونا پایین نمیاد و چیزی از خوبی اونا کم نمیشه.

من متن رو نخوندم کلاا ولی این چرت و پرتا چیه میگی خدایی!؟؟؟ ادمم عاقل میاد این کار بکنه :/ والا دی ...

اولا احترام خودتونو نگه دارین ثانیا ادمی که به بچش یاد داده تا میاد مارو ببینه علامت سرمنده معذرت فا...ک نشون میده به تظرت این کارو نمیکنه

منم دقیقا دیدم من دکتری دارم ایشون سیکل  نامزد بودیم به من گفتن تحصیلات تا یه جایی خوبه

حالا اون که یا حسادت کرده ،یا اعتقادش این بوده.شما هم ازین مورد در جهت معرفی و پزولاسیون خودت استفاده نکن 🤣😍

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
دقیقا .منم تو عمرم دیدم .حرف مضرات سوسیس و کالباس و عدم بهداشت سوسیس کالباس بود ،خانومه می‌گفت ما فق ...

نیست گربه های بالاشهر گوشت میخورن خواهر😁😁

دیگه سوسیسشون هم خوشمزه تره و بهداشتی

بیست و خورده سنشه الان من یه مورد از کاراشو گفتم همه میگن دروغ میگی کل کاراسو میگفتم تاپیک میترکوندن ...

یا خدا،چه عقده ای و بدبخت

منم دیدم همچین آدمهایی و حرفات و کامل باور دارم.خدا بهتون صبر بده.ندید بگیرینش راهی ندارین

تو اگه نخبه بودی آمریکا و اسراییل ترورت میکردن نه اینکه تشویقت کنند.
داداشت حتما خودشو خونوادشو هم سطح همین دیده و رفته خواستگاریش دیگه ناراحتی نداره

کم سن بود بی عقل شاید چیز خورش کردن ما تهمت نمیزنیم ولی خب خودسم الان پشیمونه کاری نمیشه کرد به خاطر بچه هاش