2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44348 بازدید | 291 پست
باور کن من نمونش رو دیدم  حالا نمیان تا فیها خالدون رو نشون بدن ولی ازش نشون میدن بخدا منم دید ...

بله حرف شما کاملا درسته  من هم منکر نمیشم و قبول دارم دیدم خودمم ..

ولی این ک بیاد نحوه نشستن و بگه و هی همجا زرتی بکشه پایین جلو همه تو کتم نمیره:/

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

اولا احترام خودتونو نگه دارین ثانیا ادمی که به بچش یاد داده تا میاد مارو ببینه علامت سرمنده معذرت فا ...

من احترام خودم رو نگه داشتن استاتر عزیز شمایی ک جای این ک ب زن داداشتون برید تذکر بدید اینجا دارید هی حرفشو میزنید دیگه...

بعد هم این کلا از اول جلوش رو کسی نگرفته و طرز صحیح رفتار و بهش نشون نداده!!!!!

ی فکری لاعقل ب فکر اون بچه بکنید ک بی تربیت تر نشه گناه داره واقعا:)

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوابی دیدی ک ساعت۹صبح یاد زنداداشش افتادی تاپیک زدی؟؟؟

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
😄😄جالبه وقت خواستگاری شرطشون اینه پسر باید خانواده دار باشه..بعد از ازدواج خانواده کیلو چند. .خانو ...

معلومه موفق نمیشه چون پسری که به خانواده اش که از گوشت و خونشن پشت کنه به زنشم وفا نداره 

واقعا کم اوردم شوهرم میگه زن داداشت چرا این کارارو میکنه ولی من حرفی ندارم بزنم الان میاد همه مارو م ...

عزیزم زنداداش شما ندید پدیده😐 خدا کمکتون کنه 

خیلی زشته کاراش

من احترام خودم رو نگه داشتن استاتر عزیز شمایی ک جای این ک ب زن داداشتون برید تذکر بدید اینجا دارید ه ...

ما تنها کاری که میکنیم بی اهمیتی هست مامان بابام هنوزم خیلی هواشو دارن تربیت بچه هم کاری نمیشه بکنیم نمیزاره بچش نزدیک ما بشه خیلی هم حرفای زشت یادش میده بعد بلند میخده میگه قربون شیرین زبونیت

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم