2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44361 بازدید | 291 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اینجور فکر کن بابا مشکل من کاراش نیس به درک خودشو خراب میکنه یه ملت اسکلش میکنن مشکل من اینه فقط ...

بهش احترام بذارین 

باهاش دوست بشین و بهش محترمانه و دوستانه بعضی مسائل گوشزد کنین بهش برنخوره 

مثل خواهر باشین 

تا رفتارش درست بشه شاید متوجه نیست 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دو دقیقه صبر کن باور کنم قشششنگ قلق پربازدید دستته ها😂

قسم زیاد خوردم از اول تاپیک واقعا نمیدونم چه کنم ماها همه درمونده شدیم از کاراش بگم باید کتاب بنویسیم رفته ساعت صد تومنی خریده اورده به بابام نشون میده میگه یه ملیون خریدم 🙄حالا هیچکسم ازش نمیپرسه

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
ددقیقا، تا پست آخر نمیخوندم خوابم نمیبرد بعد پربازدیدا معمولا تاپیکایی بود ک همه حضورداشتن وهمه حرفی ...

اره😂😂😂😂وایی یادمه ی تاپیک بود ک عروس خانم چون پدرشوهرش اومد بود تو خونشون حمام و ایشون وسواسی بود تاپیک زد ک دیگه حالم بهم میخوره از حمام مون وایی تا خود صبح بیدار بودم با بچها چقدر اذیتش کردیم بنده خدا را🤣🤣🤣🤣

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
شما اینجور فکر کن بابا مشکل من کاراش نیس به درک خودشو خراب میکنه یه ملت اسکلش میکنن مشکل من اینه فقط ...

قشنگ میفهمم چی میگی .یکی رو میشناسم که مدام از تمیز بودن و تمیزیش میگه ولی میرم خونش انقد کثیفه خونش و سرویساش و حتی لباس و سر دختراشم پر از شپش حالم از این جور آدما بهم میخوره

خدایا شکرت بالاخره...

منم مث توعم قشنگ تمام احتمالات و بررسی میکنم تو ذهنم از حداقل ها تا حداکثر ،،بعد تصمیم میگیرم بین ش ...

مممنون از تعریف ....اره بخدا ...همیشه تمام احتمالات رو در نظر میگیرم ..از بدترین تا بهترین ..به قول معروف هیچوقت سورپرایز نشدم 😅😅😅

شکر خدا از زندگیم راضی هستم ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
مطمئنا با بد کردن زنداداشتون صرفا کل خانواده ات رو زیر سوال میبری به دلایل زیر  برادر شما این ...

خانوم تحلیلگر ،حتما اینم میدونید که زمان دوستی و یا حتی نامزدی ،زمان کافی برای شناخت کافی نیست و انسانها تغییر پذیرن و تو برهه های مختلف ، رفتارهای مختلفی از خودشون نشون میدن؟ 🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
از لحن و طرز صحبت کردنت و کلماتی که به کار میبری بیشتر حس کردم این داستان توصیف خودت بود نه زنداداش

من درد دل خواستم بکنم نه دروغ دارم نه هیچی چون ما ادم های مذهبی هستیم دروغ نداریم الانم چون خونه بابامم اونم اینجاس واقعا روم فشار بود از رفتاراش که جلو چشممه تاپیک زدم وگرنه واسم مهم نبوده تا الان

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
خب من در مورد زن داداش این بنده خدا نظری ندادم چون به قول شما تحلیل رفتارهای اون خانوم بحث جدایی هست ...

حالا به اسی گیر میدیم اما هر کدوممون بریم ی دختر از سطح اقتصادی پاینتر بگیریم بعد ی مدت دیگه خودش رو گم کنه و بخواد برامون کلاس بگذاره که من مث شما از هرجایی خرید نمیکنم حرسی میشیم و وضعیت امروز و دیروزش رو مقایسه میکنیم اینجا کسی نه اسی رو میشناسه نه برادر و زن برادرش رو  واقعا رفتار عروسه رو مخ هست یکم حرسش رو تخلیه کرد کار بدی نکرده جبهه میگیرید کسی زن داداشش رو نمیشناسه که براش بد بشه

استاتر من کاملا درکت میکنم...یه زن داداش دارم روزی که داداشم گفت اینو میخام کلا از یه استان دیگه هست یه روستا....بعد مامانم مخالف بود..داداشم التماس که حداقل بیایید ببینید..مامانم میگفت خواهر دختره اومد کنارم نشست دستمو گرفت گفت توروقرآن خواهرمو بپسندین میاد کلفتیتون رو میکنه😐😐😐😐

مامانم مدتها گریه زاری مریض که اینا به ما نمیخورن..داداشم پاشو تو یه کفش که میخامش...خدای بالاسر شاهده با یه کفش سوراخ با یه دست لباس کهنه فرستادنش خونه داداشم...یه قاشقم ندادن واسه جهیزیه اش!!!

مامانم به داداشم گفت من گفتم نه ولی وقتی انتخابش کردی باید پای همه چیزش وایسی. .من فقط میتونم دخالت نکنم...خلاصه هرجوری بود عروسی گرفتن و هرکدوم یه تیکه وسایل خونه اش رو به عنوان هدیه واسشون خریدیم....گذشت تا الان 😁

به باسنش میگه دنبالم نیا بو میدی😂😂

شده قضیه یارب روا مدار که گدا معتبر شود....واقعا چشم و دل سیر نیست عقده ای به تمام معنا..همه فامیل کاملا شناختنش...هرچی میخره سیر نمیشه انگار عقده پول خراب کردن داره...هربار که داداشم میخاد درد و دل کنه..مامانم میگه هیس حق نداری اعتراض کنی..دیدی پسندیدی و بهش قول دادی و امیدوارش کردی. .نصحیت بقیه گوش ندادی گفتی خودم عاقلم واسه زندگیمون تصمیم میگیرم..الانم عاقل باش زندگیتو بکن..نزار بچه ات اذیت بشه😑

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....