2777
2789

بارها دیدم اینجا عروس خانوما شاکی هستن که چرا پدرشوهر با اینکه وضعیت مالی خوبی داره به ما که مشکل مالی داریم کمک نمیکنه؟ 

این سوال رو باید پیش از ازدواج از خودتون بپرسین!

اگه روز خواستگاری پدری پولداره و پسرش پولی نداره باید بدونین ایشون بعدش هم کمکی نخواهد کرد حتی اگه الکی وعده بده😐

پدری که بخواد حامی باشه اولین اقدامی که میکنه دوران مجردی پسرش بهش یه سرمایه اولیه خوب میده که خودش بتونه به پول برسه منتظر نبوده عروس گلش بیاد و دو دستی پولا رو تقدیم کنه😅

پس اگه خواستگاری داشتین که مثلا باباش ماشینش بنز بود و پولداره ولی پسرش ۲۰۶ داشت و کارمند بود.بدونین تا زنده هستن اون بزرگوار به شما کمکی نخواهد کرد 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

دقیقا و هرکسی هم اختیار پولش رو داره میتونه نده

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب من همسرم همین شکلی هست و پدرشوهرمم همینه هیچ وقت بهش توجه نکردم 😐حالا من پول برام مهم نبود از خودش خوشم اومد ولی واقعا کمک خاصی هم نکرد چیزی هم داد با منت داد و به چیزی هم گرفت 😂😂😂

اینا خیلی پرروئن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

ای بابا ما ک نداشت زیاد ی خونه داشت فقط ک اونم فروخت خرج کار دادگاهی برادرشوهرم کرد الانم هر جا کم میاره دست گداییش جلو ما درازه

هر روز هم مرد خرج مراسمش با ماست برادرشوهرمم کلا تو فاز رفیق بازی و الواتی و کارنکردنه بهش میگن برو کار برا اجاره خونه کمک باش حداقل راحت میگه نیخوام

پدرشوهره من فقط به ما نکرده .برادرشوهرم بیکاره خرج زندگیشو داره میده خونه براش داده خرج عروسی و اینا ...

احتمالا آمارش رو دربیارین این نابرابری توی دوران مجردی دو تا برادر هم وجود داشته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
احتمالا آمارش رو دربیارین این نابرابری توی دوران مجردی دو تا برادر هم وجود داشته

مهم نیست اینقدر زجرمون میدن نمیخوایم پولشونو بخورو تو سرشکن بهمون کار نداشته باشن