2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44362 بازدید | 291 پست
(زیاد رو تحلیگر تاکید ندارم چون خیلی وقتا تحلیلام اصلا درست در نیومده ولی برا همون ها هم آمادگی دارم ...

درسته .

ولی شاید فقط اینحاست که می‌تونه در مورد این فشار بزرگ بگه .☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان چون جلو روته از دستش بیشتر عصبانی هستی 

سعی کن بیخیال باشی چون دیگه بچه داره 

اگه خیلی دلسوزی باهاش رفیق شو پیج اینستا رو بیار چند تا ادم درست حسابی که فالو داری رو بهش نشون بده بگو فلانی اینو دنبال نمیکنی 

کم کم از در دوستی وارد شو 

مطمئن باش اون هم تغییر میکنه 

شاید نگاهت رو حس کرد و فکر میکنه دشمنشی بالاخره ادمها این حس و کاملا میفهمن که کی دوسشون داره

فقط از در رفاقت وارد شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیست گربه های بالاشهر گوشت میخورن خواهر😁😁 دیگه سوسیسشون هم خوشمزه تره و بهداشتی

👍🤣🤣🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم حس میکنم این دختره نیاز داره ادم بهش بفهمونه چی درسته چی غلطه کجا باید حرف بزنه چی نزنه بلد نیس از رو سادگیشه از کدوم روستا اومده تااین حد بلد نیس

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
😂😂😂دقیقا

حالا کاری به راست ودروغ این تاپیک ندارم..ولی یکی میشناسم تا ۲۵سالگی توی روستا هر سه چهار سال میتونست یه مانتویه روسری بخره..با بافتن لیف کمک خرج خانواده بود...حتی اجازه اصلاح ابروی پر پشتش هم نداشت حتی لباس  استین کوتاهم نمیپوشید.الان هروقت میره خیابون چند تا  تاپ وکفش وروسری  وشومیز میخره.جلو همه با تاپ وشلوارک میاد...تا بریم خونشون تک تک میادخریداشو نشونمون میده... همش دنبال فیبروز ومژه مصنوعی وکاشت ناخن و رژ دائم وتوی ارایشگاهها هست..همشم داره میناله از وضعیت اقتصادی...توی تمام عمرباباش یه ژیان هم  نداشت  الان از ماشین ایرانی خوشش نمیاد..

پارسا پسرمامان😍
نیست گربه های بالاشهر گوشت میخورن خواهر😁😁 دیگه سوسیسشون هم خوشمزه تره و بهداشتی

والله.تازه میرفت از کوچه مهران لباس می‌خرید می‌گفت ازگاندی خریدم.

اکثر فامیلا میگفتن تو کوچه مهران اینو با مامانش دیدیم

یکم محترمانه و جدی بگو عزیزم مثلا از این کرما همه دارن یا لیزر بیشتریا میکنن احتیاجی نیس برای همه نش ...

بی دلیل یهویی واسمون پشت چشم نازک میکنه میره بالا خونه میشینه میخوره بشقابشو جمع نمیکنه منم باهاش حرف نمیزنم خیلی وقته

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
بچه دارن اول اینجوری نبود بخدا خیلی خانوم بود خیلییی عالی بود دوران عقدشون ولی بعد ازدواج...

حس میکنم یکی بهش گفته بعد عقد دشمنی کن 😂

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
بی دلیل یهویی واسمون پشت چشم نازک میکنه میره بالا خونه میشینه میخوره بشقابشو جمع نمیکنه منم باهاش حر ...

زنداداشای منم همینکارو میکنن این یکی تو گوشش خونده اینم باور کرد باید اینکارارو بکنه

استاد تحلیل های نامنظم  خیلی از افراد هستن که تو دوران آشنایی و نامزدی به دلیل علاقه زیاد، منط ...

کاربر دیگه هم این رو عنوان کردند و بنده هم قبول کردم و گفتم بیشتر بحث من در مورد استارتر بوده ...چون ایشون این زن داداش رو مایه ننگ و خجالت خانواده شون میدونن ...

بماند ..خسته شدم اینقده تایپ کردم ...حرفای بعضی  از دوستان اینقدر خوب و منطقی هست که به نظرم اونا رو بخونیم دیگه نیاز به تجزیه و تحلیل پست من نباشه ...

ممنون از نظرت دختر خوب 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

اسی این عروس شما خیلی علاقه به دیده شدن داره. 

سالهای زیادی تو عمرش مورد توجه و تایید و تحسین کسی نبوده و الان سعی میکنه این نیاز رو برطرف کنه. کارهاش خیلی هیجانی و بدون فکر هست. ولی خوب بیچاره چیکار کنه. این نیازش برطرف نشده و راه درست برطرف کردن نیازش رو هم اصلا بلد نیست.